Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Δυναμική παρουσία του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς σε διαγωνισμό δοκιμίου

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που άπτονται της ιστορικής μνήμης και της θρησκευτικής συνείδησης του λαού μας. Στα πλαίσια αυτά, συμμετείχε δυναμικά στο διαγωνισμό δοκιμίου που διοργάνωσε η Ιερά μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου και ο Δήμος Κιλκίς με αφορμή τα ‘’100 χρόνια από τη Μικρασιατική τραγωδία’’.

Ο απολογισμός ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός και ανάλογος της φήμης του σχολείου, καθώς απέσπασε μεγάλο αριθμό των βραβείων που επιδόθηκαν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 22-10-2022..

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας και την υπεύθυνη καθηγήτρια που συντόνισε την ομάδα, την φιλόλογο κα Ελένη Λαζαρίδου, καθώς και όλους τους μαθητές των Δημοτικών και Γυμνασίων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Συγχαρητήρια και στους δασκάλους/καθηγητές που τους καθοδηγούν όπως επίσης και στους γονείς/κηδεμόνες που τους υποστηρίζουν στις προσπάθειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.