Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Έναρξη πρωταθλήματος για τον Ατλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Έναρξη πρωταθλήματος για τον ΑΠΟ ΑΤΛΑ και τις ακαδημίες αγοριών στις 23/10/2022, στο ΝΕΟ ΔΑΚ Κιλκίς. Οι έφηβοι της ομάδας μας αντιμετώπισαν τον ΑΙΟΛΟ Κατερίνης σε ένα ματς που τα είχε όλα. 

Ο ΑΤΛΑΣ κατέβηκε με εξάδα ανάγκης λόγω πολλών ασθενειών, και με προσθήκες της τελευταίας στιγμής κατάφερε έστω και έτσι να κοιτάξει τον ΑΙΟΛΟ στα μάτια και να εμφανιστεί αντάξιος των προσδοκιών που δημιούργησε στην προετοιμασία, «γεμίζοντας» τα σετ. 

Αν και ηττήθηκε (9-25,14-25,15-25), ο ΑΤΛΑΣ μπορεί να περηφανεύεται για την φρέσκια και ετοιμοπόλεμη παρουσία των αγοριών του, που δεν εγκατέλειψαν σε κανένα σημείο του αγώνα την προσπάθεια και παρά τις σοβαρές ελλείψεις σκόρπισαν χαμόγελα και υποσχέσεις.

Για τον Α.Π.Ο. ΑΤΛΑ η σύνθεση ήταν: (Γιώργος Χειρούλης), Γρηγοριάδης, Ευθυμίου, Ελευθερίου, Παπαδόπουλος, Σιάπκαρης, Παπαθεοδώρου.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6937156278 και 6973245149 για περαιτέρω πληροφορίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY που με τη βοήθειά τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.