Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Συμπληρώνονται σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου 2022, σαράντα οκτώ έτη από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς του 
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ 

Συμπληρώνονται σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου 2022, σαράντα οκτώ έτη από την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Σαράντα οκτώ έτη από την ημέρα που το όραμα του αείμνηστου ηγέτη, Ανδρέα Παπανδρέου, πήρε σάρκα και οστά.

Σαράντα οκτώ έτη από την ημέρα που πρωτοεντάχθηκαν στο πολιτικό σκηνικό θεμελιώδεις αρχές και επιδιώξεις, όπως Λαϊκή Κυριαρχία, Δημοκρατία, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ισότητα Δύο Φύλων, Εθνική Ανεξαρτησία, Ισοπολιτεία, Ισονομία, Κοινωνική Απελευθέρωση.

Σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας, τότε, όπως και τώρα, με εμπνευστή τον Ανδρέα Παπανδρέου και στο πλευρό του το σύνολο του Ελληνικού λαού, η Ελλάδα πήρε βαθιές ανάσες, αποτίναξε τις εξαρτήσεις που την κρατούσαν στο σκοτάδι του συντηρητισμού και της οπισθοδρόμησης και ξεκίνησε τον δύσκολο δρόμο για την εμπέδωση της Δημοκρατίας και τη νοηματοδότηση των αγώνων του Λαού.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, πιστή στις ιδρυτικές διακηρύξεις του Κινήματος, η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς στηρίζει τον αγώνα της παράταξης, σήμερα, για μια Ελλάδα με πρωταγωνιστή το Λαό της.

Με σύνθημα τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη, προχωράμε μπροστά.

Γράφουμε το μέλλον.

«Κατακλυσμούς ποτέ δε λογαριάσαμε

μπήκαμε μές στα όλα και περάσαμε

Κι έχουμε στο κατάρτι μας βιγλάτορα

παντοτινό τον Ήλιο τον Ηλιάτορα!»




3 σχόλια:

  1. Το γίγαντα βουλευτή σας που αποκάλεσε τουρκική τη μειωνοτητα της Ξάνθης τον κρατάει ακόμη στη θέση του ο κύριος τίποτα αρχηγός σας; Φαντάσου να το έλεγε κανένας Άδωνις πόσες φορές θα ζητούσατε τη παραίτηση του μαζί με το άλλο το απόκομμα του ΣΥΡΙΖΑ ;Αλλά τσίπα και ΠΑΣΟΚ δεν πάνε μαζί .το ξέρουμε.καλο αφανισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον υποψήφιο βουλευτή σας που από ξεκίνησε από το κόμμα του Γιωργάκη το ΚΙΔΗΣΟ, μετά βοηθούσε τον μπαμπά στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ, τι θα πείτε; Βόλτες κάνετε και όπου σας κάτσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να τρώτε και να πίνετε πρώτοι είστε! Θα βάλετε και εισιτήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.