Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Πρωτοβουλία για επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου
 Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, μέλη των ΔΣ των Συλλόγων 
Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, σε πρόσφατη συνεδρίαση του, και έχοντας υπόψη τα αρκετά και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία (εκπαιδευτικά, οικονομικά, κτιριακά, ψυχοκοινωνικά κ.τ.λ.), αποφάσισε να καλέσει τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Κιλκίς σε σύσκεψη και τους γονείς και κηδεμόνες μέλη των συλλόγων, με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρία, να συζητηθούν γνώμες και απόψεις, ώστε:

1. 1. Να προχωρήσουμε στην επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κιλκίς, η οποία είναι ανενεργή εδώ και χρόνια, ώστε περισσότεροι Σύλλογοι να αντιμετωπίσουμε τα κοινά προβλήματα των σχολείων μας.

2. 2. Να πραγματοποιήσουμε κοινή εκδήλωση το επόμενο διάστημα, με θεματολογία που μπορεί να καθοριστεί από τη σύσκεψη και θα προσανατολίζεται σε σύγχρονα ζητήματα, π.χ. σχολικός εκφοβισμός και παραβατική συμπεριφορά, ναρκωτικά, ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις των μαθητών από την πανδημία κ.ά.

3. 3. Επίσης, μπορείτε να στείλετε στο e-mail του Συλλόγου μας (sgk9kilkis@gmail.com) και άλλες δικές σας προτάσεις.

Για το σκοπό αυτό σας καλούμε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, στη σύσκεψη που διοργανώνουμε.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την παρουσία σας είτε ηλεκτρονικά είτε στα τηλέφωνα 6977032853 (Φανή) και 6974833600 (Κώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.