Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για την ακύρωση της τοποθέτησης διοδίων στο Πολύκαστρο

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας

Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου για την δικαίωση μας όσον αφορά την ακύρωση της απόφασης τοποθέτησης πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο.

Οι αιτήσεις ακύρωσης έναντι του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της άδικης Υπουργικής Απόφασης για την λειτουργία του σταθμού διοδίων στο ύψος του Πολυκάστρου που υπέβαλε ο Δήμος Παιονίας πρώτα το 2017 επί δικής μας θητείας και έπειτα το 2021 από την νυν διοίκηση του δήμου, συνεκδικάστηκαν κι έγιναν δεκτές με συνέπεια την ακύρωση της απόφασης.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας που ξεκίνησε από το 2017, είχε επιτυχή έκβαση και είναι μια νίκη πρώτα απ’ όλα του δικαίου έναντι του αδίκου. Μία νίκη του Δήμου Παιονίας, της κοινωνίας των πολιτών και όλων των δημοτών μας που συνέβαλαν με τις δυνάμεις τους και την κραυγή αγωνίας τους ενάντια στις άδικες μεθοδεύσεις της κεντρικής διοίκησης για την λειτουργία ενός εισπρακτικού μηχανισμού που θα δημιουργούσε μια άδικη επιβάρυνση στους πολίτες για την χρήση ενός κακοσυντηρημένου και επικίνδυνου δρόμου που έχει μέχρι τώρα στοιχίσει δεκάδες ζωές συνανθρώπων μας.

Η δικαίωση αυτή καταδεικνύει την μεγάλη σημασία που έχει η συνεργασία και η συνέχεια στην δημοτική αρχή για το καλό της περιοχής και των δημοτών. Όταν οι δυνάμεις του τόπου συνεργάζονται σε μια κοινή κατεύθυνση, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ιδανικό.

Αναμένουμε με προσμονή και την επόμενη δικαίωση που θα είναι η κατασκευή καινούργιου δρόμου από τα Μάλγαρα μέχρι και τους Ευζώνους, έργο για το οποίο τόσο έχει αγωνισθεί ο δήμος και η κοινωνία της Παιονίας.

Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω και τις ευχαριστίες στον νυν Υπουργό και τότε Βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργαντά που είχε στηρίξει πολιτικά και νομικά τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής, όπως και τους νομικούς, το γραφείο Ζαφειρόπουλου στην Αθήνα και του Αλέξανδρου Πασιατά, με τους οποίους συνεργάσθηκε ο δήμος μας για την άψογη νομική τεκμηρίωση της αίτησης ακύρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.