Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Συναντήσεις της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου σε Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχαν η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Έφη Ναβροζίδου και ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς, Τάσος Κεσίδης για θέματα που αφορούν τις δυο υπηρεσίες αλλά και τον προγραμματισμό ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Στις δυο συναντήσεις τονίστηκε η εντεινόμενη κρίση όσον αφορά την κλιματική αλλαγή και την όλο και πιο συχνή εμφάνιση ακραίων φαινομένων που προκαλούν πολλαπλές καταστροφές στις υποδομές, στο περιβάλλον και στους ιδιώτες. Η Ειρήνη Αγαθοπούλου τόνισε ότι και οι δύο υπηρεσίες πρέπει να στελεχωθούν επαρκώς, καθώς η έλλειψη προσωπικού είναι εμφανής και επεσήμανε την ανάγκη επικαιροποίησης των πρωτοκόλλων σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν για την κλιματική κρίση, και συγκεκριμένα τα πρωτόκολλα παρέμβασης στα συμβάντα, πρόληψης και οριοθέτησης ζημιών.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, η βουλεύτρια Κιλκίς ξεκαθάρισε ότι θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να λυθούν τα θέματα που αφορούν την απλούστευση των διαδικασιών λόγω της διακλάδωσης των αρμοδιοτήτων μεταξύ διαφόρων Υπουργείων, την ευαισθητοποίηση των εθελοντών και την αμεσότητα των αποζημιώσεων των πολιτών στις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.