Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Αυλαία για το πρώτο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων Θεσσαλονίκης, #U_th festival

Το πρώτο Φεστιβάλ Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων Θεσσαλονίκης, #U_th festival, έριξε αυλαία με πολύ μεγάλη επιτυχία, στη σκηνή του Θεάτρου «Ολύμπιον». Δεκαεννέα ομάδες εφήβων και πάνω από 300 έφηβοι συνολικά, έδειξαν την δουλειά τους τις 4 ημέρες του Φεστιβάλ (9-10/16-17 Απριλίου 2022).

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Εταιρείας Θεάτρου αντίqρηση και εστάλη πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους Δημόσιους και Ιδιωτικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δραστηριοποιούνται με θεατρικές ομάδες Εφήβων.

Την τελετή λήξης τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τα αποδεικτικά συμμετοχής σε μια κατάμεστη αίθουσα που πλημμύρισε από νεανικά χαμόγελα και χειροκροτήματα. Στην τελετή λήξης παρευρέθη και η γενική διευθύντρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Ελίζ Ζαλαντό.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2023.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.