Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Η Σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει... και στο Κιλκίς

Του Μπάμπη Καραγεωργίου
Δύο άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ την Μ. Δευτέρα σε Κιλκίς και Πολύκαστρο με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Γραμματέα του κόμματος Στέφανο Ξεκαλάκη. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των δράσεων για την Αυτοργάνωση του Κινήματος.

Οι γεμάτες αίθουσες ήταν κάτι ιδιαιτέρως αισιόδοξο για το κόμμα σε επίπεδο νομού καθώς δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες ημέρες και τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του κοιτούν ξανά το μέλλον πιο αισιόδοξα. Και στις δύο εκδηλώσεις έγιναν σημαντικές τοποθετήσεις τόσο από τον κ. Ξεκαλάκη, τον Βουλευτή Κιλκίς κ. Φραγγίδη και τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέφανο Παραστατίδη όσο και από παριστάμενους πολίτες και έτσι υπήρξε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει πιο δυναμικά και στο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.