Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ι. Ανδρίτσος: Απάντηση στις ψευδείς ειδήσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, Δημ. Αγαθόπουλου

Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Πρόεδρος Νοσοκομείου Κιλκίς
Είναι σαφές ότι ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Αγαθόπουλος, ενόψει και του συνεδρίου το κόμματός του, επιλέγει τη «λάσπη» κατά του Γ.Ν. Κιλκίς και του Διοικητή προσωπικά για να επιδείξει αντιπολιτευτικό έργο, αφήνοντας υπονοούμενα για την πανδημία, ενώ ουδέποτε μπήκε στον κόπο να ζητήσει από τη Διοίκηση τα επίσημα στοιχεία για τον αριθμό των νοσηλειών και των εξιτηρίων των κλινικών covid. 

Είναι προφανές και αυταπόδεικτο ότι τα νούμερα που εμφανίζει δεν συνδέονται με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο. Η ρητορική των θανάτων μέσω της οποίας επιλέγει να αντιπολιτευθεί τον οδηγεί στην εκφορά ψευδών ειδήσεων που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχία και φόβο στους πολίτες και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη τους στη δημόσια υγεία, πράξεις για τις οποίες επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας και καλούμε τον Δημ. Αγαθόπουλο να ανακαλέσει. 

Όσον αφορά τις θέσεις των ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς, πέραν του ότι η διοίκηση έχει απαντήσει επανειλημμένως σε παλαιότερα δελτία τύπου με αναλυτικά στοιχεία, προτείνουμε στον Δ. Αγαθόπουλο να διαβάσει με προσοχή τον Οργανισμό του Γ.Ν. Κιλκίς για να πληροφορηθεί ορθά πόσες θέσεις προβλέπονται ανά ειδικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.