Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" (18/4/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"

Το πρώτο βήμα η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς για τα ημιτελικά
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση σταματήσει ημιτελικά της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 στα γήπεδα Planet της Νίκης Ευκαρπίας.

Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον πλήρη έλεγχο, ήλεγξε τον ρυθμό, πέτυχε δύο τέρματα και θα μπορούσε να φτάσει και σε άλλα.

Από την μεριά της η Ευκαρπία είχε καλή ανασταλτική λειτουργία και ευτύχησε να βρει γκολ στην πρώτη φάση που δημιούργησε

Στο 22' έπειτα από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε φάουλ του Σακαλή, ο Δεσποινίδης σκόραρε από κοντά.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε και άλλες φάσεις, και τελικά στο τρίτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και δεύτερο τέρμα ύστερα από κόρνερ του Παυλίδη και κεφαλιά του Γκιόκα.

Στο 53' η Ευκαρπία μείωσε με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής και ένα λεπτό αργότερα ο Κώστογλου αντέδρασε σωστά σε τετ α τετ.

Οι παίκτες του Μιχάλη Αναστασιάδη είχαν σημαντικές στιγμές με τον Γκιόκα, τον Τσαντάκη, και κορυφαία στιγμή το οριζόντιο δοκάρι του Κότσι.

Εν τέλει το 2-1 έμεινε ως το φινάλε, με την ρεβάνς να πραγματοποιείται το Σάββατο 30 Απριλίου στο γήπεδο της Νίκης Ευκαρπίας.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Ιωακειμίδης, Αγοράκης,Α. Παυλίδης, Αναστασούδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Κακαβίτσας, Κότσι, Γρηγοράκης, Γκιόκα, Δεσποινίδης, Κώστογλου, Τσαντάκης, Ζαραλής.

Διπλό με εξάρα για την Ομάδα Νέων

Ιδανικά ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ο οποίος πέρασε με 6-1 από το γήπεδο του Δροσάτου κόντρα στην Θύελλα Δοϊράνης.

Στην τέταρτη θέση του ομίλου της η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη, που έδειξε εξαιρετική ποιότητα στο πρωτάθλημα.

Ο Χαράλαμπος Νάκος βρήκε δίχτυα στο 6',στο 9' και στο 30', δύο ακόμη γκολ από τον Δαυΐδ Γκαμπριντασβίλι στο 36' και λίγο πριν το τέλος, και ένα από τον Παναγιώτη Δεσποινίδη στο 24'.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Πότκα, Α. Παυλίδης, Φ. Παυλίδης, Σακαλής, Α. Παπαδόπουλος, Στανημερόπουλος, Σιδηρόπουλος, Νάκος, Γκαπριντασβίλι, Δεσποινίδης, Ιωακειμίδης, Κακαβίτσας.

Πάει για ανατροπή η Κ13

Έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες βασικών της ποδοσφαιριστών, και έχοντας στην σύνθεσή της κατά μεγάλο ποσοστό γεννηθέντες του 2010, η Κ13 "Μάντσεστερ" ηττήθηκε στο τέλος με 4-2 από τον Πρωτέα Ευόσμου στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας στον πρώτο ημιτελικό για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Κωνσταντίνος Ντουντούκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο, να μην "αφήνουν" να φανεί η ηλικιακή διαφορά, και να δέχονται δύο τέρματα στο τέλος.

Ο Πρωτέας προηγήθηκε1-0 στο πρώτο ημίχρονο έπειτα από στατική φάση, με τον Αλέξανδρο να ισοφαρίζει με γκολ από άμεση εκτέλεση φάουλ του Αμανατίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Ο Πρωτέας πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Γαλέα να ισοφαρίζει με κεφαλιά. Με το σκορ ισόπαλο ο Γκόγκος και ο Κηροποιός είχαν τις φάσεις να κάνουν την ανατροπή, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν δύο τέρματα στις καθυστερήσεις και να φτάνουν στο 4-2.

Το Σάββατο 30 Απριλίου η ρεβάνς στα γήπεδα Planet, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να ψάχνει την ανατροπή που θα τον φέρει στον μεγάλο τελικό.

Ικανοποιητική η παρουσία της Κ9 και της Κ10 στην ΕΠΣ Μακεδονίας

"Μαρσέιγ' και "Παρί" βρέθηκαν το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη για την διεξαγωγή παιχνιδιών των ηλικιακών τους πρωταθλημάτων.

Η "Μαρσέιγ" στην Κ9 της ΕΠΣ Μακεδονίας τέθηκε αντιμέτωπη στα γήπεδα Joga Bonito με την ομώνυμη ακαδημία. Πολύ ωραίο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες για τους γηπεδούχους.

Η "Παρί" αγωνίστηκε στα Planet με τον Μέγα Αλέξανδρο, και πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση φτάνοντας σε πολλά τέρματα.

Συμμετοχή με τρία τμήματα στο Road Salonica Cup

Σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά λαμβάνει μέρος ο Αλέξανδρος Κιλκίς! Το Road Saloinca Cup έρχεται από τις 26-28 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, και η Ακαδημία μας μετέχει με την Κ9 "Μαρσέιγ", Κ10 "Παρί" και Κ13 "Μάντσεστερ".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.