Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Δημήτρη Μικρό υποδέχθηκε σήμερα, Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Η εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς πραγματοποιήθηκε έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Ο κ. Βεργίδης καλωσόρισε τον κ. Μικρό, τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, τού ευχήθηκε καλή δύναμη στο απαιτητικό έργο του και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Ε. Κιλκίς στο έργο που επιτελεί η αστυνομία.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, οι δύο πλευρές συζήτησαν τα θέματα στα οποία επικεντρώνεται η συνεργασία τους και επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδό της. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση – όπως επισημάνθηκε – θα συνεχίσουν να εργάζονται με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.