Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Έκκληση βοήθειας

Παρεμβαίνει η 
Παρασκευή Κουραλίδου*
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας στις 7 Απριλίου 2022, επιθυμώ να σας επιστήσω την προσοχή σε ένα ζωτικής σημασίας, για την πορεία της Δημοκρατίας στη χώρα μας, γεγονός.

Γεγονός που συγκαλύπτεται και αποσιωπάται επιμελώς από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Από τις 16 Αυγούστου 2021 και 1 Σεπτεμβρίου του 2021 τεθήκαμε σε αναστολή εργασίας, με τον κατάπτυστο νόμο 4820 του 2021 της υποχρέωσης σε εμβολιασμό, χιλιάδες εργαζόμενοι σε κοινωνικές δομές, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, οίκους ευγηρίας, ιδιώτες ιατροί και σε πολλούς άλλους τομείς εργασίας. 

Σήμερα βρισκόμαστε συνολικά σε αναστολή πάνω από 20000 εργαζόμενοι. Ο νόμος αυτός ισχύει κατά παρέκκλιση κάθε άλλου νόμου ή διάταξης με αποτέλεσμα να μην παίρνουμε ούτε ένα ευρώ μισθό και να απαγορεύεται επίσης να εργαστούμε οπουδήποτε αλλού. Αν ένας δημόσιος υπάλληλος διαπράξει έγκλημα παίρνει το 50% του μισθού του. 

Είναι επομένως ολοφάνερο ότι εκβιαζόμαστε με σκοπό είτε να δεχτούμε στο σώμα μας κάτι που δεν επιθυμούμε είτε να πεθάνουμε από ασιτία.

Με την παράταση των αναστολών μέχρι τέλους του 2022 καταλαβαίνουμε όλοι ότι το θέμα της πανδημίας από υγειονομικό μεταβάλλεται σε πολιτικό. Με πολιτική βούληση παρατείνονται οι αναστολές μας γιατί πλέον αποδεδειγμένα μετά την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων που διαφεύγουν της μετάλλαξης όμικρον, η οποία προκαλεί και πιο ελαφριά νόσηση ακόμη και από την κοινή γρίπη, δεν έχει καμία βάσιμη υγειονομική αναγκαιότητα η υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό. Εξάλλου είναι γνωστό πανελλαδικά ότι εμβολιασμένοι συνάδελφοί μας νοσούν και μεταδίδουν.

Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται πέντε συνάδελφοί μας έξω από το υπουργείο υγείας, οι οποίοι διανύουν την 18η ημέρα απεργίας πείνας.

Ο υπουργός Πλεύρης και η υφυπουργός Γκάγκα τους προσπερνούν καθημερινά και τους αγνοούν! Με κίνδυνο της ζωής τους αυτοί οι πέντε Έλληνες πολίτες που άλλοτε ήταν ήρωες και τους χειροκροτούσαν από τα μπαλκόνια, αγωνίζονται για την Δημοκρατία και την Ελευθερία όλων μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί επιτέλους ο Έλληνας.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αγωνιστεί για την Ελευθερία του που τεχνηέντως περιορίζεται, να δει την Αλήθεια απαλλαγμένος από διαχωρισμούς και διχόνοιες. Εμβολιασμένοι και μη δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα γιατί είναι απλά θέμα επιλογής και όχι επιβολής.

Δεν υπάρχει υγεία χωρίς Ελευθερία, δεν υπάρχει παιδεία χωρίς Ελευθερία, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα αυτονόητο αγαθό χωρίς Ελευθερία! Την Ελευθερία μας την έχουμε από τον Θεό από τη στιγμή που γεννιόμαστε και δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει.

Κινδυνεύουν να πεθάνουν πέντε Άνθρωποι μπροστά στο υπουργείο υγείας. Η κοινωνία πρέπει να μάθει...

* Κουραλίδου Θ Παρασκευή
Νοσηλεύτρια σε αναστολή εργασίας από το Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.