Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Aγώνες στίβου του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς
Υπέροχη ημέρα η χθεσινή για τον αθλητισμό και για τα παιδιά του στίβου όλων των Συλλόγων της πόλης μας. Στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Α.Σ. “Aίας» Κιλκίς ένωσε τις δυνάμεις του με τους Συλλόγους της πόλης, πραγματοποιώντας αγώνες στίβου για μικρές ηλικίες (νήπια έως Ε’ Δημοτικού). Oι μικροί αθλητές μας έλαβαν μέρος στα εξής αγωνίσματα: ρίψη vortex, άλμα εις μήκος, τρέξιμο (50μ.) και kids athletics.

Aξίζει να τονίσουμε για μια ακόμα φορά τη μεγάλη αξία του αθλήματος του στίβου, καθώς γυμνάζει πολύπλευρα και προάγει τις διαφορετικές ικανότητες που έχει το κάθε παιδί. Δίκαια αποτελεί τη βάση όλων των αθλημάτων που το χρίζουν επάξια ως τον «Βασιλιά» των σπορ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για το πάθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Ανεξαρτήτως διακρίσεων η χαρά και η ικανοποίηση από την προσπάθεια και τη συμμετοχή αποτελούν το ισχυρότερο κίνητρο για περαιτέρω εξέλιξη και μύηση στις ευγενείς αξίες του αθλητισμού.

Τέλος να αναφέρουμε ότι επίκειται για τους αθλητές του «Αίαντα» η Β’ φάση των σχολικών αγώνων Λυκείων – ΕΠΑ.Λ. στις Σέρρες 08/04/2022 για την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου σχολικών αγώνων, που θα διεξαχθούν στον Βόλο 13 και 14/04. Τον Σύλλογό μας θα εκπροσωπήσουν ο Βαγγέλης Παυλίδης στη δισκοβολία και η Σοφία Γεωργιάδου στα 400 μ. με αξιώσεις για πολύ καλές εμφανίσεις.

Επίσης η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το Σάββατο 09/04 στην πόλη των Γιαννιτσών με το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16.

Στην Κ16 Ανδρών θα μας εκπροσωπήσουν οι: 1. Χρήστος Σκαρλάτος (80 μ. και μήκος), 2. Νίκος Καραμπάτσιος – Ραφαήλ (80 μ.), 3. Ελευθέριος Τανάνης (80μ.), 4. Γεώργιος Παυλόπουλος (1200).

Στην Κ16 Κοριτσιών θα μας εκπροσωπήσουν οι: 1. Βασιλική Σαμολαδά (δίσκος και σφαίρα), 2. Ελένη Βαφείδου (ακόντιο και σφαίρα), 3. Ελισάβετ Θεοδωρίδου (ακόντιο και σφαίρα), 4. Ραφαηλία Κοκκινίδου (μήκος).

Καλή επιτυχία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.