Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

DETRΟP BOUTIQUE: Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το stand του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην 30η DETROP BOUTIQUE, φιλοξενήθηκε στις 3 Απριλίου 2022, η μαθητική εικονική επιχείρηση «Microgreens- Magicgreens» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, όπου παρουσίασε το καινοτόμο προϊόν της «Microwonders». Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα σε επαγγελματίες- εμπόρους λιανικής και χονδρικής πώλησης, σε αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα deli, οργανικών προϊόντων και φούρνους- οι επιχειρηματίες μαθητές περιέγραψαν με ενθουσιασμό, αρτιότητα και υπευθυνότητα, τους πλήρως αυτοματοποιημένους θαλάμους καλλιέργειας και ανάπτυξης μικρολαχανικών, τους πύργους Microwonders. 

Το σταντ του 2ου Πειραματικού γυμνασίου Κιλκίς προσέλκυσε πλήθος κόσμου, σεφ, και εκπροσώπους φορέων της πολιτικής ζωής του τόπου, προκειμένου να ενημερωθούν για το μοναδικό πανευρωπαϊκά προϊόν που στηρίζεται στους πυλώνες της κυκλικής οικονομίας, της αστικής καλλιέργειας, της έξυπνης γεωργίας και της υγιεινής διατροφής. 

Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις, να καλλιεργήσουν το έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες με τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, ενώ διεύρυναν τον κατάλογο τον πελατών τους με νέες εμπορικές συμφωνίες.

Παράλληλα, διακεκριμένα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας και συγκεκριμένα ο σεφ κ. Θοδωρής Κουρατζόγλου, παρέθεσε επιμορφωτικό σεμινάριο στους επαγγελματίες και στους επισκέπτες της έκθεσης, σχετικά με τα παραγόμενα από τους πύργους Microwonders μικρολαχανικά. Παρουσιάζοντας το καινοτόμο προϊόν, πρότεινε τη συνεργασία της επιχείρησης Microgreens- Magicgreens με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων και την συμβολή της στην προώθηση του προϊόντος και στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των μαθητών θα διαγωνιστεί στις 13 Μαΐου στον τελικό για την ανάδειξη της καλύτερης εικονικής μαθητικής επιχείρησης του JA Greece 2022 στην Αθήνα, μετά την ανάδειξή της στην 1η θέση πανελλαδικά με ψήφο του κοινού, ως την εικονική επιχείρηση με το καλύτερο promo video.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι μαθητές Καρατζάς Παναγιώτης, Κατσαρώνας Αλέξανδρος, Κεχαγιά Χριστίνα, Κολιούσκας Χάρης και Κουκάκης Κωνσταντίνος, καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος, κ. Κατσαρώνας Σταύρος και κα. Σιδηροπούλου Ελένη.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τα στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που στηρίζουν την ομάδα έμπρακτα, δίνοντας αυτή τη μοναδική ευκαιρία στους μαθητές, όπως και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος για τη συνεργασία και την ανάδειξη του καινοτόμου προϊόντος του.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.