Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά: Πρωτιά και πρόκριση για την Α. Αλερού, του "Αλέξανδρου" Κιλκίς

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Με μια πρωτιά από την Αννα Αλέρου που συνοδεύτηκε και με την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και πολύ καλές επιδόσεις, ατομικά ρεκόρ, καλά πλασαρίσματα και πάνω απ' όλα απόκτηση εμπειριών από τους μικρούς αθλητές μας που τα έδωσαν όλα και έδειξαν ότι το μέλλον είναι όλο δικό τους έγινε το Σάββατο στα Γιαννιτσά το Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ16 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Μπράβο σε όλους τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες μας που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα αν και ηλικιακά ανήκουν στην μικρότερη κατηγορία (Κ14). Η Άννα Αλέρου ήταν 1η στα 200μ εμπ , η σκυταλοδρομία 4Χ80 με τις Αλεξ Παυλίδου, Α. Αλέρου , Κατερίνα Παπαδοπούλου και Χρ. Κουρουζίδου 7η, ο Σωτήρης Λιμπατές 7ος στα 1200μ , η Άννα Κοσμίδου 7η στα 1200μ, ο Γιάννης Μπαχλιτζανάκης 8ος στο ιδιο αγώνισμα, η Αλεξ Παυλίδου 14η στα 150μ, ο Φώτης Μπαχλιτζανάκης 15ος στη σφαιροβολία, η Χριστίνα Κουρουζίδου 17η στα 150μ και η Κατερίνα Παπαδοπούλου 27η στα 80μ.

Πολλά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα των αγωνιστικών τμημάτων μας αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που ήταν όλοι εκεί και να στηρίξουν τα παιδιά και τον σύλλογο.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.