Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Τα νέα του "Αίαντα" Κιλκίς (11/4/2022)

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Βαγγέλη Παυλίδη και πρόκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στον Βόλο
Η Β΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος λυκείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (8/4) στις Σέρρες με ρεκόρ και αξιόλογες εμφανίσεις από τους αθλητές μας του 1ου Γεν. Λυκείου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παυλίδης κατετάγη 3ος στην τελική κατάταξη, στέλνοντας τον δίσκο στα 47,27μ., που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ και του δίνει το εισιτήριο για την Γ’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου Λυκείων-ΕΠΑ.Λ στον Βόλο στις 13/14 Απριλίου. Ο Βαγγέλης προπονείται από τον πατέρα του Αλέξανδρο Παυλίδη.

Πολύ καλή εμφάνιση και για την έτερη αθλήτρια που μας εκπροσώπησε, τη Σοφία Γεωργιάδου, που κατετάγη 7η στην τελική κατάταξη με χρόνο 1:04.42 στα 400 μ. Η Σοφία προπονείται από τον Γιώργο Χαριτωνίδη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους συγχαίρει θερμά για τη συμμετοχή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια.


Αξιόλογες εμφανίσεις των αθλητών του «Αίαντα» Κιλκίς στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στα Γιαννιτσά


Στις 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ16, που και εκεί πολλοί αθλητές και αθλήτριές μας έδωσαν το «παρών» και επέδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις. Αναλυτικά οι συμμετέχοντες με τα αποτελέσματα:

Κ16 Ανδρών: 1. Χρήστος Σκαρλάτος : 3ος στα 80 μ. σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ και πρόκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 με επίδοση 10,19 και 4ος στο μήκος με επίδοση στα 5,45 μ.

2. Γεώργιος Παυλόπουλος: 4ος στα 1200μ. με χρόνο 4,22

3. Ελευθέριος Τανάνης: 17ος στα 80μ.

Κ16 Κοριτσιών: 1. Η Βασιλική Σαμολαδά στον πρώτο της αγώνα στο αγώνισμα της δισκοβολίας κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση με επίδοση στα 28,80μ. και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 και στη σφαίρα κατετάγη 5η με επίδοση στα 8,90μ.

2. Ελένη Βαφείδου: 2η στη σφαίρα με επίδοση στα 9,79μ. και 3η στο ακόντιο με επίδοση στα 27,69μ.

3. Ελισάβετ Θεοδωρίδου: 2η στο ακόντιο με επίδοση στα 28,17μ.

Τα παιδιά προπονούνται από τον Αλέξανδρο Παυλίδη, τον Σωτήρη Τσιώτρα και τον Γιώργο Χαριτωνίδη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους συγχαίρει θερμά για τη συμμετοχή τους και τους εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.