Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Kοπής βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς


Με τη διαδικτυακή παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποτροπή της διασποράς του κορvνοϊού.

«Μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά (σ σ.το 2021) αποδείξατε ότι ξέρετε να ξεπερνάτε εμπόδια, να φέρνετε αποτέλεσμα στη δουλειά σας, τη δουλειά μας, να παράγετε έργο και αυτό να φαίνεται στην καθημερινότητα και τη ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας σε όλο το Κιλκίς και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Καταφέραμε με σκληρή δουλειά και πάλι να προχωρήσουμε το έργο σε όλη την Περιφέρεια, στο Κιλκίς να γίνουν σημαντικά έργα υποδομής, τα οποία είναι και αναπτυξιακά και βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής» πρόσθεσε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την αδιάλειπτη στήριξή του, τις περιφερειακές συμβούλους Νατάσα Σωτηριάδου και Γενοβέφα (Έφη) Ναβροζίδου, τους προϊσταμένους και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για το έργο που επιτελούν και ευχήθηκε μία παραγωγική χρονιά με υγεία .

Το “παρών” έδωσαν διαδικτυακά οι κυρίες Σωτηριάδου και Ναβροζίδου, οι οποίες απηύθυναν ευχές για μία χρονιά δημιουργική με υγεία. Η εκδήλωση έγινε με τη φυσική παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη, των προϊσταμένων των Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων της Π.Ε. Κιλκίς και εκπροσώπων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Κιλκίς.

Το φλουρί “έπεσε” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.