Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Η Κοπή Βασιλόπιτας στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα την Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο παρουσία όλων των αγωνιστικών του τμημάτων. Με την μαζική παρουσία συνολικά 21 τμημάτων από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, Στίβου και Βόλεϊ, παιδιά, γονείς, προπονητές πέρασαν ένα πολύ όμορφο απόγευμα γεμάτο παιχνίδι, διασκέδαση και πλούσια δώρα για τους τυχερούς.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς Μιχάλης Αναστασιάδης άνοιξε την εκδήλωση με το θερμό καλωσόρισμα σε γονείς και παιδιά, και τους ευχαρίστησε για την απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, προσευχήθηκε για την υγεία των αθλητών και των γονιών τους και παράλληλα μας εξιστόρησε την ιστορία πίσω από το έθιμο της Βασιλόπιτας, διδάσκοντας τα παιδιά τις αξίες της φιλίας αλλά και το πόσο σημαντικό είναι ένα μικρό παιδί να βρίσκεται στον χώρο του Αθλητισμού.

Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς Κωνσταντίνος Πάταρας ο οποίος συνεχάρη την διοίκηση της Ακαδημίας και το προπονητικό επιτελείο του Αλέξανδρου Κιλκίς για τις διακρίσεις που πετυχαίνει τόσο σε τοπικό όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά απέδωσε τα εύσημα και για την Ομάδα Νέων για την σπουδαία πορεία της στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Χρήστος Χρυσοστομίδης εκπροσώπησε το ΣΕΓΑΣ και εξήρε την προσπάθεια και την πορεία του τμήματος Στίβου, που σε μια διαδρομή τεσσάρων ετών, έφτασε στο σημείο να «προσφέρει» αθλητές στις Εθνικές μας Ομάδες, αλλά και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο με την στελέχωση μεγάλων ομάδων από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Εν συνεχεία δόθηκαν τα ατομικά πιτάκια σε κάθε ένα από τα παιδιά, με τους 21 τυχερούς να παραλαμβάνουν ένα πολύ ωραίο δώρο! Φυσικά ακολούθησε ένα γεμάτο απόγευμα με ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά και δραστηριότητες για τα παιδιά του Στίβου.

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Αλέξανδρου Κιλκίς

Γρήγορη ανάπτυξη, σωστό και οργανωμένο παιχνίδι και ευρεία νίκη με 6-1 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς απέναντι στην Ξηρόβρυση την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο. Τρίτη νίκη στη σειρά για το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη [που ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία του Ανατολικού Ομίλου.

Το μεγάλο γήπεδο προσφέρεται για το ποδόσφαιρο που επιθυμεί να παίξει ο Αλέξανδρος Κιλκίς, που βρήκε χώρους και με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα «καθάρισε» το παιχνίδι άμεσα. Στο 4’ ο Γκιόκα πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ, και στο 8’ ο Γκαμπριντασβίλι από κοντά πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά.

Η Ξηρόβρυση στο 14’ μείωσε με στατική φάση, αλλά ο Αλέξανδρος Κιλκίς δεν πτοήθηκε. Βγήκε άμεσα στην επίθεση και ο Γρηγοράκης από κοντά σημείωσε το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο χορός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 24’ και πάλι με σκόρερ τον Γρηγοράκη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο μέρος, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει τον πλήρη έλεγχο και να φτάνει σε πέμπτο τέρμα και πάλι με τον Γρηγοράκη στο 72’ που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Κότσι με ωραία εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης (46’ Κόνιαρης), Φ. Παυλίδης, Α. Παυλίδης (65’ Σπασόπουλος), Σακαλής (55’ Δ. Παπαδόπουλος), Κότσι, Χριστοφορίδης (55’ Σιδηρόπουλος), Κακαβίτσας, Γκιόκα, Γρηγοράκης, Γκαμπριντασβίλι, Μπατσέλλι (65’ Αλπανίδης).

Συνεχίζει το απόλυτο η Κ12

Η πέμπτη αγωνιστική της Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο Στάδιο του Πολυκάστρου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα «Μάντσεστερ» συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του αφού επιβλήθηκε με 7-0 της οικοδέσποινας Α.Ε. Πολυκάστρου. Όμορφο παιχνίδι από τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, με συνεργασίες και ωραία τέρματα.

Φιλικά στο Πολύκαστρο για τρεις ομάδες


Την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες στο Πολύκαστρο είχαν οι ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς. Ο Α.Ο. Πολυκάστρου φιλοξένησε την «Φιορεντίνα», την «Μπάρτσα» και την «Μαρσέιγ», με τα παιδιά μας να αντιμετωπίζουν μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους και να τα πηγαίνουν περίφημα.

Η Κ8 «Φιορεντίνα» έπαιξε με την Κ9 του Ντίνου Κούη και την Κ9 του Α.Ο. Πολυκάστρου, είχε πολύ καλή απόδοση και τα παιχνίδια της κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Κ9 «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη βρήκε απέναντί της την Κ10 του ΑΟΠ, είχε τον έλεγχο αλλά δεν ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια.

Από την μεριά της η Κ7 «Μπάρτσα» «κοντραρίστηκε» με την Κ8 του ΑΟΠ και την Κ8 του Αίαντα Κιλκίς, με τα παιχνίδια να έχουν πολύ θέαμα και όμορφα γκολάκια!

Αγώνες για ΕΠΣ Μακεδονίας

Στα γήπεδα Planet της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το Σάββατο τρεις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς για να αγωνιστούν στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η Κ13 «Ατλέτικο» βρήκε απέναντί της το αντίστοιχο ηλικιακό συγκρότημα του Αρσακλή από τον οποίο και ηττήθηκε με 5-0.

«Η «Μίλαν» στα Κ11 «αδίκησε» τον εαυτό της αφού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με τον Αχιλλέα Τριανδρίας, όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές καλές στιγμές που είχε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 5-1.

Τέλος η «Παρί» στην Κ10 αγωνίστηκε απέναντι στην Καλλικράτεια. Οι δύο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, με το τελικό 4-4 να κρίνετε δίκαιο.

Ισοπαλία για Κ12 στην ΕΠΣΜ

Συναρπαστικό παιχνίδι το Σάββατο στο γήπεδο Joga Bonito στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Κ12 «Μάντσεστερ» και Π.Ο. Μαλακοπής με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η Μαλακοπή βρήκε δίχτυα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε σε όλη την διάρκεια την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν ήταν «εύστοχος» στην τελική προσπάθεια. Εν τέλει μετά από ασίστ του Παρλάλογλου ο Νικολαΐδης μείωσε, και ο ίδιος παίκτης με έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε το τελικό 2-2.

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Είναι το επιστέγασμα της επαγγελματικής δουλειάς και η αμοιβή για τον κόπο όλων! Ο Αλέξανδρος Κιλκίς μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι επιβλήθηκε το Σάββατο στα γήπεδα Planet με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Κατηγορία Κ13 του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, συνεχίζοντας να σκορπά χαμόγελα σε όλους. Μετά την δεύτερη θέση σε Πανελλήνιο Τουρνουά στην Αθήνα, οι ποδοσφαιριστές του Κωνσταντίνου Ντουντούκη έδειξαν την ποιότητά τους «κόντρα» σε έναν σύλλογο που κατά γενική ομολογία διαθέτει τις ποιοτικότερες Ακαδημίες της χώρας!

Φοβερός συνδυασμός στο 22’ πάσα του Βαρσαμίδη στον Αμανατίδη ο οποίος με τακουνάκι βρήκε έξω από την περιοχή τον Μανγκανιέλλο που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ. Ο ίδιος παίκτης οχτώ λεπτά αργότερα είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς έκανε ένα παιχνίδι υπομονής στη συνέχεια, έκλεισε καλά τους χώρους, και έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία με τον Γαλέα στο δεύτερο ημίχρονο. Δύο λεπτά πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ έφτασε στην μόνη του καλή στιγμή με τον Βάτσο να αποκρούει εντυπωσιακά με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Βάτσος, Σουμελίδης, Βαρσαμίδης, Κούντουρας, Γκόγκος, Παρλάλογλου, Αμανατίδης, Πουρίκη, Μανγκανιέλλο, Κωνσταντινίδης, Γαλέας, Χαλτούπης, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.