Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας, ευχαριστεί θερμά


Ανακοίνωση 
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» 

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» ευχαριστεί την Κατερίνα Λημνιού ιδιοκτήτρια του καταστήματος ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ, το Δημήτρη Τσομπατζίδη, ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ και τους Σοφία και Νίκο Χατζηεφραιμίδη, ιδιοκτήτες του ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ στην Πλατανιά Παιονίας για τις προσφορές τους στην τέλεση της Αρτοκλασίας και της κοπής Βασιλόπιτας κατά την εορτή του Αγίου Ευγενίου Τραπεζουντίου, προστάτη του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπροσευχομένους που παραβρέθηκαν στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος κατά την Αγρυπνία της 20ης Ιανουαρίου 2022 και ευχόμαστε ο Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος να προστατεύει εκτός από τα μέλη του Συλλόγου μας όλους τους καρκινοπαθείς και τους εν δυνάμει καρκινοπαθείς.

Ημερολόγιο του Συλλόγου 

Διανύοντας το δεύτερο μήνα του 2022, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τάσο Ευτυχιάδη, ιδιοκτήτη της υπηρεσίας ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΤΙ, χορηγό του φετινού Ημερολογίου μας και να στείλουμε ακόμη μία φορά το μήνυμα Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ μέσα από τις 12 σελίδες του, υπενθυμίζοντας ότι η πρόληψη μπορεί να γίνει οποιοδήποτε μήνα και οποιαδήποτε μέρα. Ευχαριστούμε επίσης την Κική Βασιλειάδου ιδιοκτήτρια του ΕΛΙΞΙΡΙΟΥ για τη βοήθεια στις μακέτες.

Ο φόβος και η άγνοια είναι οι εχθροί μας.

Η ενημέρωση και η πρόληψη μας κάνουν νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.