Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Καραμιχάλης νέος προπονητής της ΚουΠα Κιλκίς


Ανακοίνωση 
ΚουΠα Κιλκίς

Η οικογένεια της ΚουΠα Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καραμιχάλη ο οποίος θα είναι ο Head Coach του ανδρικού τμήματος και του εύχεται καλή επιτυχία.

Ο coach έχει διατελέσει Πρώτος προπονητής στην Α1 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Α2 στις ομάδες ΦΙΛΠΠΟ, ΜΕΝΤ και ΙCBS, αλλά και σε διάφορες άλλες ομάδες όπως ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ, ΧΑΝΘ, ΜΑΚΑΜΠΗ, ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει αναδειχθεί 4 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος με τις εφηβικές ομάδες των Άρη, ΠΑΟΚ και ICBS.

Τέλος, έχει συνεργαστεί με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.