Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή Μαρίας Σπυράκης προς Γιάννη Μασούτη


Συγχαρητήρια επιστολή προς το νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Γιάννη Μασούτη έστειλε η ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη.

Η επιστολή

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

Αγαπητέ κ. Μασούτη

Συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Η επαγγελματική πορεία σας αποτελεί εγγύηση για τις δυνατότητες σας να ηγηθείτε και να αντιμετωπίσετε τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας covid- 19, αλλά και των πληθωριστικών πιέσεων λόγω του αυξημένου ενεργειακού κόστους είναι αναγκαία η εύρυθμη και παρεμβατική παρουσία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για την επιτέλεση του θεσμικού της ρόλου, ως συμβούλου της Πολιτείας επί οικονομικών ζητημάτων.

Αποστέλλω εγκάρδιες ευχές για μια επιτυχημένη πορεία με δύναμη και υγεία για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Παραμένω στη διάθεσή σας για την ενημέρωση και τη στήριξη των μελών σας για καλές πρακτικές στην ΕΕ και για συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιμελητηριακής κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.