Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Σε ανοικτό διαγωνισμό το έργο αναβάθμισης των αρδευτικών δικτύων, στην ΤΚ Σταθμού Μουριών


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Δημοσιεύθηκε, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η απόφαση για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών για την ανάθεση του έργου: «Εκπόνηση τεχνικών μελετών ωρίμανσης αναβάθμισης αρδευτικών δικτύων στην ΤΚ Σταθμού Μουριών του Δήμου Κιλκίς» στο πλαίσιο του Μέτρου 20.

Με την απόφαση αυτή, η οποία ήρθε ως άμεση συνέχεια της απόφασης πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου, η οποία δημοσιεύθηκε στις 20 Ιανουαρίου, δίνεται πλέον η δυνατότητα για την άμεση ολοκλήρωση της τεχνικής μελέτης, για την αναβάθμιση του αρδευτικού δικτύου του ΣΣ Μουριών.

Σημειώνεται ότι το αρδευτικό δίκτυο του ΣΣ Μουριών κατασκευάστηκε το 1968-1969 και χωρίς καμία ουσιαστική αναβάθμιση έκτοτε, καλύπτει πέραν των 2000 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα για τη μελέτη, υποβλήθηκε το φθινόπωρο, από τον ΤΟΕΒ Κάτω Σουρμένων και με την άμεση ολοκλήρωσή της, θα υπάρξει η δυνατότητα ένταξης και κατασκευής του έργου, το οποίο θα βοηθήσει σημαντικά τους καλλιεργητές της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.