Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Γιώργος Γεωργαντάς


Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα, νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. 

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Σπήλιος Λιβανός υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, και αφού προηγουμένως κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στον πρωθυπουργό για τη στάση που κράτησε σε σχόλιο του Δημάρχου Σπάρτης αναφορικά με τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη στις 2 Φεβρουαρίου με θέμα τις αποζημιώσεις αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό. 

Η ορκωμοσία του νέου Υπουργού ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα γίνει αύριο στις 13:30. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, η θέση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο Κιλκισιώτης βουλευτής, δεν καλύπτεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.