Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (7/2/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Σπουδαία νίκη στο φινάλε
Οι νίκες με ανατροπή χτίζουν χαρακτήρα δίνοντάς σου αυτοπεποίθηση και ψυχολογία! Μια τέτοια πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξανδρο Κιλκίς στον Βαπτιστή απέναντι στην τοπική Δόξα καθώς γύρις το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τους 16 βαθμούς και «σκαρφαλώνοντας» ακόμη ψηλότερα έπειτα από 14 αγώνες στην βαθμολογία του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας. Παράλληλα το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη μείωσε και στους τρεις βαθμούς την διαφορά από τον Βαπτιστή και «κοιτά» ακόμη και την τετράδα.

Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, το νεανικό σύνολο του Αλέξανδρου Κιλκίς μπήκε στο γήπεδο κα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης. Μεγάλη ευκαιρία με τον Γρηγοράκη στο 20΄ με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή.

Ο Βαπτιστής απείλησε από στατική φάση λίγο αργότερα και τελικά βρήκε γκολ στο 38΄ όταν η μπάλα στρώθηκε στον Κωστογλίδη που από κοντά έκανε το 1-0. Ο Μάριος Παπαδόπουλος κράτησε το μηδέν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου σε τετ-α-τετ με τον Κωστογλίδη, και εν τέλει στο 72’ ήρθε η ισοφάριση για τον Αλέξανδρο.

Εκτέλεση κόρνερ από τον Μάριο Μπατσέλλι και αυτογκόλ για το 1-1. Ο Βαπτιστής είχε στη συνέχεια δύο καλές στιγμές, με τον Γκιόκα να χάνει τετ-α-τετ στο 79’. Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαμπριντασβίλι εκτέλεσε φάουλ και ο Γκιόκα με πανέμορφο πλασέ στη κίνηση πριν η μπάλα σκάσει κάτω την έστειλε στην δεξιά γωνία.

Τελευταία φάση στο 90΄+4΄ όταν ο Παναγιώτης Κακαβίτσας πέρασε τρεις παίκτες και πλάσαρε στο αριστερό δοκάρι.

Στο ξεκίνημα του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Α. Παπαδόπουλος(46’ Φ. Παυλίδης), Α. Παυλίδης (46΄ Κακαβίτσας), Σακαλής, Κότσι, Χριστοφορίδης, Σιδηρόπουλος (79’ Αλπανίδης), Μπατσέλλι (86’ Σπασόπουλος), Γρηγοράκης (46΄ Δεσποινίδης), Γκαμπριντασβίλι, Γκιόκα.

Κόντραρε στα ίσα τον ΠΑΟΚ η Κ12

Σπουδαίος αγώνας, εξαιρετική εμφάνιση και δύο ισοδύναμες ομάδες στην αναμέτρηση του Αλέξανδρου Κιλκίς Κ12 «Μάντσεστερ» με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για το αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, με το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί εν τέλει με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο πρώτο τέταρτο και προηγήθηκε στο 15’, με τους παίκτες του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στη συνέχεια να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους, να ισοφαρίζουν στο 18΄ με τον Μάριο Αμανατίδη και να έχουν πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο.

Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, δίχως τις πολλές φάσεις, με τον τερματοφύλακα Βάτσο να έχει δύο καλές αποκρούσεις και τον Χρήστο Παπακώστα να έχει χαμένο τετ-α-τετ. Τελικά έπειτα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία και ο ΠΑΟΚ βρήκε αυτός το γκολ της νίκης.

Φιλικά στην Θεσσαλονίκη για τέσσερα τμήματα

Την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες είχαν το Σάββατο τέσσερις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς στις εγκαταστάσεις των Shooters στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Η «Μαρσέιγ» έδωσε δύο φιλικά με τους Μπέμπηδες και τον ΠΑΟΔ στην κατηγορία Κ9. Δυνατά παιχνίδια απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους τα οποία κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Η «Παρί» κοντραρίστηκε με την Κ10 του Εθνικού Πυλαίας. Ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκαν με διαφορά τα παιδιά της Πυλαίας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς ανέτρεψαν την κατάσταση με το παιχνίδι να κρίνεται στην τελευταία φάση.

Γήπεδο πάτησε και η «Μπάρτσα» που βρέθηκε αντιμέτωπη με την Κ7 του Ανατόλια. Ευκαιρία για παιχνίδι για τους μικρούς ποδοσφαιριστές, που το χάρηκαν πολύ. Τέλος η «Φιορεντίνα» αντιμετώπισε την Κ8 του Ανατόλια, και έδειξε εκ νέου την ποιότητά της στο γήπεδο.

Οι προπονητές Βασίλης Ορμανίδης και Χρήστος Γιοβάς έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια.

Τεσσάρα στο ντέρμπυ για την Κ13 «Μάντσεστερ»

Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο πρωτάθλημα Κ13 της ΕΠΣ Μακεδονίας με το τμήμα «Μάντσεστερ» που επικράτησε με 4-0 της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών το Σάββατο στα γήπεδα Planet στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη επέβαλλε από την αρχή του παιχνιδιού τον ρυθμό της, δημιούργησε πολλές φάσεις και έφτασε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο με 3-0, πετυχαίνοντας ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο μέρος.

Δύο τέρματα ο Παναγιώτης Μανγκανιέλλο και από ένα οι Βασίλης Παντελίδης και Βασίλης Γαλέας.

Με επιτυχία το Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το πρώτο Προπονητικό Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το 2022 έλαβε χώρα στο Επίσημο Προπονητικό Κέντρο του Δικέφαλου στο Κιλκίς, στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου. Οι Ιωάννης Αβραμίδης, Μαρία Εξαδάκτυλου και Μάγδα Τσουκαλά, προπονητές των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το Σάββατο στο Κιλκίς, και προπόνησαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί από τις προηγούμενες προπονητικές συναντήσεις.

Ξεκίνημα με τους γεννηθέντες του 2010-2011 και εν συνεχεία οι 2008-2009 που ακολούθησαν πιστά όλες τις οδηγίες που δέχθηκαν από τους προπονητές και έδειξαν δείγματα του ταλέντου τους.

Ο κ. Αβραμίδης επιπλέον είχε την ευκαιρία να καταστήσει σαφές στους γονείς το πλάνο και την φιλοσοφία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πως λειτουργούν δομημένα τα Προπονητικά Κέντρα των «Ασπρόμαυρων» σε όλη την χώρα, αλλά και στα τουρνουά που θα λάβουν μέρος τα παιδιά.

Νίκη για την Κ10 «Παρί» στην ΕΠΣ Κιλκίς

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς επέστρεψε η "Παρι" την Κυριακή στην ηλικιακή κατηγορία Κ10, με την αγωνιστική να λαμβάνει χώρα στο γήπεδο της Κρηστώνης.

Η ομάδα του κ. Μούρου αντιμετώπισε την ΑΕ Πολυκάστρου, είχε πολύ καλή απόδοση κ σημείωσε όμορφα τέρματα.

Φιλικό αγώνα με τις Ακαδημίες Μίκρας έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η "Μίλαν" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη στα γήπεδα Planet στη Θεσσαλονίκη.

Ωραίο παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες, με ποιοτικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές και πολλά τέρματα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.