Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Σιωνίδης: Τα σχολεία του δήμου Παιονίας είχαν, έχουν και θα έχουν επάρκεια σε πετρέλαιο θέρμανσης


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας αντιμετωπίζει τα θέματα της παιδείας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και ευαισθησία. Μεριμνά με συνέπεια για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και τον απρόσκοπτο εφοδιασμό τους με όλα όσα χρειάζονται.

Η παιδεία είναι ύψιστο αγαθό και τα παιδιά μας θα πρέπει να τα προσέχουμε «ως κόρη οφθαλμού». Είναι κατακριτέο να τα εμπλέκουμε σε πεδία ευκαιριακών αντιπαραθέσεων, μικροπολιτικής και λαϊκισμού. Είναι απαράδεκτο να τα χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε «προσωπικές» μας φιλοδοξίες.

Είναι αδιανόητο να διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις περί ελλείψεων πετρελαίου στα σχολεία του δήμου Παιονίας ώστε να παρασύρουμε τους νέους μα ς σε λαθεμένες σκέψεις και ενέργειες.

Όλα τα σχολεία του δήμου είχαν -έχουν –και θα έχουν επάρκεια σε πετρέλαιο θέρμανσης. Η κάθε σχολική μονάδα έχει την υποχρέωση να ελέγχει και να προγραμματίζει την συχνότητα τροφοδοσίας της σε καύσιμα.

Η περίοδος που ο δήμος Παιονίας εμφάνιζε αδυναμία να παρέχει καύσιμα στα σχολεία , τα δημοτικά κτίρια και τα απορριμματοφόρα αφορά άλλη διοίκηση και όχι την δική μας.

Παρακαλώ θερμά, όλους τους «Αυτόκλητους Σωτήρες» που είναι άσχετοι με την εκπαιδευτική κοινότητα, να αφήσουν τα παιδιά έξω από επιπόλαιες και επικίνδυνες πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.