Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αντιδήμαρχε Κοινωνικής Πολιτικής Κιλκίς, μόνο «Κιλκίς μπροστά», δεν βλέπουμε...

Υπογράφει η Κασσάνδρα

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε Κοινωνικής πολιτικής Κιλκίς,
ανέλαβες μια θέση μεγάλης ευθύνης και μάθαμε πώς τρέχεις και δε φτάνεις. Αντί να ασχοληθείς με τα προβλήματα του δημότη ασχολείσαι με άλλα.

Ο κόσμος περιμένει με τις μέρες για ένα ραντεβού στο Κέντρο Κοινότητας της Πρόνοιας για να λάβει το πενιχρό επίδομα του κράτους.

Με τόσο κρύο αυτές τις μέρες τι κάνατε με τους ανθρώπους που δεν είχαν θέρμανση, ρεύμα ή τρόφιμα;

Τόσοι και τόσοι δήμοι λειτουργούν ένα κοινωνικό παντοπωλείο, το δικό σας που είναι;

Ακολουθείτε καταϊδρωμένοι, πολύ πίσω στο έργο από την εκκλησία, τον Ερυθρό Σταυρό ή κάποιους φιλάνθρωπους εθελοντές της πόλης.

Διαβάζω στο Ίντερνετ πως υπάρχουν πολίτες που προσφέρουν εθελοντικά σε ανθρώπους που έχουν οικονομικά θέματα. Μαζεύουν τρόφιμα και αγοράζουν σόμπα και ξύλα κι όλα αυτά μέσω Facebook.

Πάρε κανένα παράδειγμα από άλλους δήμους: κοινωνικό ιατρείο, κοινωνικό οδοντιατρείο, υπηρεσίες για πρόσφυγες, κοινωνικό παντοπωλείο, στέγαση σε γυναίκες/θύματα βίας…

Γιατί αλλιώς «Κιλκίς μπροστά», δεν βλέπω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.