Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την δεύτερη μέρα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς διανεμηθήκαν «Γεύματα Αγάπης» σε ηλικιωμένους και μοναχικούς ανθρώπους που μένουν σε χωριά του Δήμου Παιονίας , μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος, να εφοδιαστούν την τροφή τους αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Η μεταφορά και διανομή των εορταστικών γευμάτων πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’ και του Νομικού Προσώπου Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Επίσης, διανεμήθηκαν από τους υπαλλήλους του προγράμματος «Γεύματα Αγάπης» και την παραμονή των Φώτων από την ευγενική χορηγία της Β.Ε.Κ. Κιουρτσίδη Α.Β.Ε.Ε. και από το Αλεξάνδρειο Κέντρο Δεξιώσεων – Catering, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση τους.

Τέτοιες πράξεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τους συντοπίτες μας στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.