Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοίνωση για την απώλεια της Ανατολής Αναστασιάδου


Ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου της αγαπημένης μας συναδέλφου, Ανατολής Αναστασιάδου. Η Ανατολή έδωσε την μάχη της και πάλεψε για περίπου ένα μήνα με τον φονικό ιό της εποχής μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Η Ανατολή ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους και είχε βαθιά γνώση των αντικειμένων που καλέστηκε να υπηρετήσει πάντα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αντικειμενικότητας.

Η Ανατολή διακρινόταν για το ήθος της, την αγωνιστικότητα της, το ενδιαφέρον για το συμπολίτη και τον συνάδελφο. Άσκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου για πολλά χρόνια ως προϊσταμένη Τμήματος στην Διεύθυνση Διοικητικού και στην συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη Δ/νση Δημόσιας Υγεία και Κοινωνικής Μέριμνας.

Όλοι οι συνάδελφοι θα την θυμόμαστε για το πηγαίο και αληθινό χαμόγελο της και τον ακέραιο χαρακτήρα της. Ήταν φίλη, συνάδελφος, μάνα και το κενό που αφήνει πίσω της μεγάλο. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

Το Δ.Σ του Σ.Υ.Π.Ε.Κ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του τα ακόλουθα:

- Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Να κατατεθούν στην μνήμη της αντί στεφάνου 100 € στον Ερυθρό Σταυρό στο Τοπικό Τμήμα Κιλκίς.

- Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Κατανομή αξιωμάτων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ( Σ.Υ.Π.Ε.Κ. ) 

 Σας γνωρίζουμε ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ) που αναδείχθηκαν στις εκλογές της 14-12-2021, σε εφαρμογή του άρθρου 25 του καταστατικού του συλλόγου, συνεδρίασαν σήμερα, ημέρα Τετάρτη 29-12-2021, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Αφού έλαβαν υπόψη το από 14-12-2021 πρακτικό αρχαιρεσιών της εφορευτικής επιτροπής, έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών για το ζήτημα της συγκρότησης του Δ.Σ. και της εκλογής των θέσεων ευθύνης, κατατέθηκαν προτάσεις για τις θέσεις του προεδρείου, όπως αυτές προβλέπονται στο καταστατικό του Συλλόγου και προχώρησαν με μυστική ψηφοφορία στην κατανομή των αξιωμάτων ως εξής :

Πρόεδρος: Αδάμου Στέργιος

Αντιπρόεδρος:Θεόδωρος Κοκκίνης

Γραμματέας: Κυριακή Σιδηροπούλου

Ταμίας: Κομπατσιάρης Αντώνιος

Εκπρόσωπος Τύπου : Διονύσιος Παρδάλης

Μέλος: Βίτσιος Μιχαήλ

Μέλος: Ευριπίδης Κερμενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.