Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης


Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχθηκε σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης  Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε θερμές ευχές για την ονομαστική του εορτή από τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Βαρθολομαίο.

Τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκαν στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, όπου και του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Παύλος Θωμαϊδης, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Χατζηαποστόλου, Θέμης Κοσμίδης και Γιώργος Μπαλάσκας, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κιλκίς Νικόλαος Ιντζέλης.
Ο Δήμαρχος Κιλκίς έκανε δώρο στον Αντιπεριφερειάρχη εικόνα των πολιούχων και προστατων του Κιλκίς, Αγίων Πεντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων.

Επίσης, τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε επ' ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ο Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσάμης.

Στη διάρκεια της ημέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης έγινε αποδέκτης ευχών από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, και τηλεφωνικών μηνυμάτων από φορείς-αυτοδιοικητικούς, επαγγελματικούς κ.ά- με ευχές για την ονομαστική του εορτή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με τις ευχές τους, δηλώνοντας ευγνώμων για τα μηνύματα εμπιστοσύνης, εκτίμησης και σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.