Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Οι Ρομποτίστες του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος στον Διαγωνισμό Ρομποτικής


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος

Οι Ρομποτίστες του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος, έχουν βάλει πλώρη και ξεκινούν και φέτος το Ρομποτικό τους ταξίδι για τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Ρομποτικής. Ένα σύνολο επισκέψεων και δράσεων έχει προγραμματιστεί, ώστε τα παιδιά μας αποκτήσουν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια και εμπειρίες, που θα τους επιτρέψουν να οικοδομήσουν νέα γνώση και εφεύρουν νέες ιδέες. 

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου τα διαγωνιστικά τμήματα ρομποτικής, Explore και Challenge στα πλαίσια της προετοιμασίας του διαγωνισμού της FIRST LEGO League Greece @fllgreece, επισκεφτήκαμε την ISAC Advanced Robotics, @ISAC.cnc που βρίσκεται στην Ευκαρπία Κιλκίς και ενθουσιαστήκαμε. 

Ρομποτικά μηχανήματα, Ρομποτικοί βραχίονες, ρομποτικά εξαρτήματα, 3D εκτυπωτές μας παρουσιάστηκαν από τον κ. Χάρη Ισαακίδη και τους συνεργάτες του σε μια καταπληκτική ξενάγηση στον υπέροχα δημιουργικό χώρο τους, και συζητήσαμε τις εφαρμογές τους και πως θα μπορούσαν να έχουν εφαρμογή στο θέμα μας. 

Έγιναν οι επίσημοι μέντορές μας και μας υποσχέθηκαν την βοήθειά τους σε οτιδήποτε χρειαστούμε. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που δέχτηκαν στην πρόταση μας, μας φιλοξένησαν ζεστά στον χώρο τους και μας χάρισαν αναμνηστικό δωράκι που έφτιαξαν με το ρομποτικό τους μηχάνημα ειδικά για εμάς.
Καλή επιτυχία σε όλο τα παιδιά.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.