Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (8/11/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έμεινε άσφαιρος
Για την τέταρτη αγωνιστική του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ξηρόβρυση.

Αιφνιδιασμός στα πρώτα δευτερόλεπτα και γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το παιχνίδι, να δημιουργεί φάσεις κραυγαλέες, αλλά να μην σκοράρει.

Οριζόντιο δοκάρι έπειτα από ομαδική συνεργασία και σουτ του Στανημερόπουλου στο 41', και ένα πολύ καλό σουτ από τον ίδιο παίκτη στο 43'.

Ακόμη περισσότερες φάσεις για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στο δεύτερο ημίχρονο, με κορυφαία στιγμή στο 75' όταν ο Στανημερόπουλος νικήθηκε σε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σπουδαίες αποκρούσεις από τον πορτιέρο των γηπεδούχων σε προσπάθειες του Μπατσέλλι και του Δεεσποινίδη, και στο 85' νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Γκαμπριντασβίλι.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 81' όμως κράτησαν ως το τέλος.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Ιωακειμίδης, Νικολαΐδης (31 λ.τ. Φ. Παυλίδης), Μπατσέλλι, Φ. Παυλίδης, Σακαλής, Χριστοφορίδης, Στανημερόπουλος, Δεσποινίδης, Σιδηρόπουλος (46' Κότσι), Γκαμπριντασβίλι, Σπασόπουλος.

Τέσσερα στα τέσσερα η Κ15

Τους δώδεκα βαθμούς δίχως μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ έφτασε η "Ίντερ" στην Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος το συγκρότημα του Μιχάλη Αναστασιάδη υποδέχθηκε στα γήπεδα Planet τον Θερμαϊκό Θέρμης του οποίου επιβλήθηκε εύκολα με 11-0.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο Αλέξανδρος Κιλκίς άρχισε να αξιοποιεί την πρωτοβουλία του και εκεί άρχισε ο χορός των γκολ.

Στο 16' 1-0 ο Κότσι με πέναλτι, στο 26 ωραία ατομική ενέργεια και γκολ από τον Δεσποινίδη, σημαντικές φάσεις με τον ίδιο παίκτη, τον Κότσι, τον Μανγκανιέλλο και τον Αναστασούδη, και εν τέλει και τρίτο γκολ από τον Δεσποινίδη έπειτα από ασίστ του Παυλίδη.

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και βρήκαν δίχτυα τέσσερις φορές ο Μανγκανιέλλο, ένα ακόμη γκολ από τον Κότσι όπως επίσης και από τον Δεσποινίδη, και από ένα οι Τόλια και Τσουτσουλίγκας.

Δύο στα δύο η ΕΠΣ Κιλκίς

Η δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο Πολύκαστρο.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα "Μάντσεστερ' αντιμετώπισε την Αξιούπολη και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Ντουντούκη ήταν εντυπωσιακά, φτάνοντας σε νίκη με το ευρύ 7-2.

Η ομάδα μας πλέον μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Άρχισε η δράση και στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Η πρώτη αγωνιστική των ηλικιακών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας έλαβε χώρα το Σάββατο 6 Νοεμβρίου. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αγωνίστηκε με τέσσερις ομάδες του στα γήπεδα Planet στην Θέρμη Θεσσαλονίκης., και έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία για την συνέχεια.

Ισορροπημένο παιχνίδι στην Κ10 "Παρί" με αντίπαλο τη Τρίγλια που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν η Κ13 "Ατλέτικο" και η Κ11 "Μίλαν" που τέθηκαν αντιμέτωπες με τα ηλικιακά τμήματα του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να δείξουν και αυτές το ταλέντο τους.

Από την άλλη μεριά η Κ12 "Μάντσεστερ" έπαιξε με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Μίκρας FC. Η ομάδα του κ. Ντουντούκη είχε εξαιρετική παρουσία και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση με πολλά τέρματα.

Πρεμιέρα με το δεξί για «Μαρσέιγ»

Τον πρώτο της αγώνα σε επίπεδο πρωταθλήματος ΕΠΣ Μακεδονίας έδωσε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η "Μαρσέιγ" του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη.

Στην Κατηγορία Κ9 η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς τέθηκε αντιμέτωπη με το αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα της Γερμανικής Ακαδημίας, και έπειτα από ένα παιχνίδι αμφίρροπο ήταν αυτή που στο τέλος πανηγύρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.