Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Πρώτη νίκη του "Άτλαντα" Κιλκίς, στην τρίτη αγωνιστική


Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Το Σάββατο 6/11/21 στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΕΜ ο ΑΤΛΑΣ βρέθηκε να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα Βέροιας, με το ευρύ σκορ 3-0 (25-16, 25-18 και 25-21). Τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, που βρέθηκαν πλήρεις απέναντι στον Ποσειδώνα, αν και υστερούσαν «υψομετρικά», με οδηγό την καλή υποδοχή (80%) αλλά και το αλάνθαστο σερβίς τους, πέτυχαν να βγάλουν τον καλό εαυτό τους σε ένα ματς που έμοιαζε παράσταση για ένα ρόλο. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ποσειδώνας εμφανίστηκε με μόλις εφτά κορίτσια, στοιχείο που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στην διαμόρφωση του σκορ, εξαιτίας της δεδομένης κόπωσης που δημιουργείται από τις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Ο ΑΤΛΑΣ εμφανίστηκε σοβαρός, έκανε λίγες αλλαγές και έδειξε τα θετικά του χαρακτηριστικά, απότοκο της καλής προετοιμασίας και της σωστής καθοδήγησης που είχαν τα κορίτσια το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μπακύρτση Ν, Κιλτίδου, Κέλλνερ Β, Παπαδοπούλου Ευγ, Μάντζαρη, Γεωργιάδου, Κουλίδου, Γκουρτσιάδου, Παπαδοπούλου Ειρ, Μπακύρτση Χρ, Χονδροματίδου, Καργου, Αμοιρίδου, Κέλλνερ Ν.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Βελλίδου, Δαρλα, Τσαναβίδου, Παντσιου, Βέϊου, Μπονάνου, Γιδιώτη.

Στους πάγκους των ομάδων βρέθηκαν για τον ΑΤΛΑ οι κ. Μπακύρτσης Χρήστος και κ. Γεώργιος Χειρούλης, ενώ για τον Ποσειδώνα η κ. Τσανασίδου Κυριακή. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 13/11/2021 στις 16:00 με τον Αία.

Οι εγγραφές στο σύλλογο συνεχίζονται και μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα : 6937156278 και 6970667178 για περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.