Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα του Κιλκισιακού (8/11/2021)


5ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 06 & 07/11/2021

Στο 5ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της Γυναικείας ομάδας καθώς δεν υπήρχε αγωνιστική δραστηριότητα στον 1ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Η Ανδρική ομάδα κέρδισε την ΠΑΟΝΕ Επταλόφου στο γήπεδο της Μ. Στέρνας με σκορ 3-2. Στις Ακαδημίες, η Κ14 κατάφερε να συνεχίσει με νίκη στο πρωτάθλημά της, σε αντίθεση με τις Κ13,Κ15 και Κ16 οι οποίες δεν έφτασαν αυτή τη φορά στην νίκη.

Ανδρική Ομάδα 

Α.Ο. Κιλκισιακός – ΠΑΟΝΕ Επταλόφου 3-2
4η Αγωνιστική Α1' ΕΠΣ Κιλκίς

Τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της Μ. Στέρνας το Σάββατο 06/11, η ομάδα μας σε ένα ματς με έντονο ρυθμό, κατάφερε να αποσπάσει 3 ακόμη βαθμούς.

Ευχαριστούμε την Μεγάλη Στέρνα για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου της και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια στην ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Διαμόρφωση Σκορ:

0-1 Ακριτίδης Μάριος

1-1 Ραφαελίδης Κώστας

2-1 Μπελίτσας Νικόλαος

3-1 Ρωμανίδης Παναγιώτης

3-2 Τοπχαράς Δημήτρης

 Κ16

⚽ Α.Ο. Πολυκάστρου- Α.Ο. Κιλκισιακός 4-2
4η Αγωνιστική
4ος Όμιλος Κ16 ΕΠΣ Μακεδονίας

Για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κ16, η ομάδα του κ.Ντέμε, βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Α.Ο. Πολυκάστρου στο γήπεδο Χρυσό Γκολ,στο Πολύκαστρο.

Η ομάδα μας αδίκησε τον εαυτό της, είχε πολύ καλή απόδοση στο παιχνίδι, αλλά γνώρισε την ήττα με σκορ 4-2.

Κ15

Έσπερος Τερψιθέας- Α.Ο. Κιλκισιακός 6-2
4η Αγωνιστική
4ος Όμιλος Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ομάδα του κ. Ανδρονικίδη συνέχισε την πορεία της απέναντι στον Έσπερο Τερψιθέας για τον 4ο Όμιλο της ΕΠΣ, στο γήπεδο της Ευκαρπίας. Η ομάδα έπαιξε πολύ όμορφο συνδυαστικό ποδόσφαιρο, χωρίς όμως αυτή τη φορά να επικρατήσει του αντιπάλου της, παρόλο που ήταν μπροστά στο ημίχρονο (1-2).

Ευχόμαστε στον Έσπερο Τερψιθέας, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ14

Α.Ο. Κιλκισιακός- Κένταυρος Λαγκαδά 4-1
4η Αγωνιστική
6ος Όμιλος ΕΠΣ Μακεδονίας

Η ομάδα του κ. Αχιλλέα Σιδηρόπουλου συνέχισε δυναμικά τις υποχρεώσεις της για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Αθλητικό κέντρο Ατέρμων, μπαίνοντας δυνατά από την αρχή το παιχνίδι! Με την ομάδα να πιέζει ψηλά και και να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα, το αποτέλεσμα στο ημίχρονο έφτασε να είναι 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ισορρόπησε, κέρδισε μέτρα και έκανε κάποιες ευκαιρίες.

Η ομάδα μας διαχειρίστηκε σωστά, αυτή τη κατάσταση και με την βοήθεια των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, ξανά ήρθε ισορροπία. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Ευχόμαστε στον Κένταυρο Λαγκαδά, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ13

Α.Ο. Κιλκισιακός - Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών 3-6
4η Αγωνιστική
2ος Όμιλος Κ13 ΕΠΣ Μακεδονίας

Στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου Ατέρμων έλαβε χώρα ο τέταρτος επίσημος αγώνας της ομάδος του προπονητή κ. Νόντα Σωτηριάδη.

Παρόλο που η ομάδα δεν μπόρεσε αυτή την φορά να φτάσει στην νίκη, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, κάτι το οποίο άφησε ευχαριστημένο τον προπονητή του τμήματος.

Ευχόμαστε στην Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.