Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Κ. Κιλτίδης: Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Δήμο Κιλκίς για υποδομές και υπηρέτηση των πολιτών

Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Κατά την συνάντηση ενημέρωσης του κ. Κώστα Κιλτίδη με τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Κυριακίδη, ο κ. Κιλτίδης δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για την σθεναρή αντίσταση του ιδίου και του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ζήτημα της παραχώρησης των κοινόχρηστών εκτάσεων για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Επίσης επεσήμανε ότι η μείωση των δημοτικών τελών είναι ενέργεια ιδιαιτέρως θετική για την χρονική συγκυρία, όπως και το επιτυχημένο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού μεσούσης της πανδημίας. Έθεσε τα ζητήματα της ύδρευσης του Δήμου ως ύψιστη προτεραιότητα, όπως και τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Με την ιδιότητα του προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Κιλτίδης πρότεινε στον Δήμαρχο την ανάγκη συνεργασίας σε πιλοτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα για την αναγέννηση της Υπαίθρου. 

Ο δήμος Κιλκίς είναι ο αντιπροσωπευτικότερος στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω των πολλών χωριών και οικισμών του. Ως πρώτο εγχείρημα είναι αυτό των «έξυπνων χωριών», που ήδη έχει προϋπάρξει μια πρώτη συνεργασία, για την υποβολή του σχετικού προγράμματος προς υλοποίηση.

Εκτίμηση του κ. Κιλτίδη είναι, ότι ο Δήμος προχωρά με θετικά βήματα στις δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση και την πανδημία.

Δηλώνει δε ότι: « έχοντας ως οδηγό πάντοτε την παρακαταθήκη των αρχών και των αξιών που με εμπνέουν και με οδηγούν, μόνο θετική συνεισφορά επιθυμώ να έχω με αξιοπρέπεια και δεοντολογία. Αυτό έπραξα προεκλογικά στις δημοτικές εκλογές, μακριά από σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες, έχοντας ένα εκλογικό πλαίσιο νόμου απλής αναλογικής. Σήμερα δηλώνω, ότι ο Δήμος έχει δημοτική αρχή ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και οφείλουμε να ενώσουμε δυνάμεις για υποδομές και υπηρέτηση των πολιτών. Δεν χωρούν ούτε ματαιότητες, ούτε σκοπιμότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.