Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Δωρεά 3 υπολογιστών από το Επιμελητήριο στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, έχοντας την πεποίθηση ότι ο ρόλος τους ως φορέα δεν περιορίζεται μόνον σε αυτόν του συμβούλου της πολιτείας και του φορέα υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, αλλά επεκτείνεται και σε θέματα που άπτονται όλης της κοινωνίας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία νέα κίνηση στήριξης του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, διαθέτοντας τρείς (3) Η/Υ με τα αντίστοιχα παρελκόμενά τους (Οθόνες-Πληκτρολόγια κλπ).

Η μάχη εναντίον της πανδημίας, όπως δείχνουν όλα τα επιστημονικά στοιχεία συνεχίζεται και είναι σημαντικό για εμάς, αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία, να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε με πνεύμα υποστήριξης και αλληλεγγύης.

Και τούτο διότι μόνον κατ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να περιορίσουμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί και κυρίως τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές , που είναι και το σπουδαιότερο διακύβευμα.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου με την νέα της κίνηση, συνεχίζει μία παράδοση ανάλογων προσφορών στο πρόσφατο παρελθόν και πιστεύουμε ότι σηματοδοτούμε με τον πιο ευκρινή τρόπο την επιλογή ότι ‘’ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα τα καταφέρουμε’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.