Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Δήμος Παιονίας: Σύσκεψη με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων


Δελτίο τύπου 
Δήμου Παιονίας 
Σύσκεψη του Δήμου Παιονίας με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ ΑΝΑΚΕΜ, με θέμα την διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο Παιονίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος κ. Κ. Σιωνίδης, οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Συμεωνίδης και Οικονομικών κ. Τζούτζος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ι. Ντάτος, , η Διευθύντρια Οικονομικών κα Δεληκύρου και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών , ενώ από την ΑΝΑΚΕΜ μετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Η. Δημητριάδης και η Σύμβουλος Ανάπτυξης κα Α. Μίχου.

Συζητήθηκαν αναλυτικά οι υποχρεώσεις του Δήμου και των κατοίκων για την διαχείριση των ΑΕΚΚ, τα γνωστά μας μπάζα, η οργάνωση και λειτουργία χώρου προσωρινής αποθήκευσης ογκωδών απορριμμάτων και ΑΕΚΚ, η οργάνωση Πράσινου Σημείου. Επίσης, συζητήθηκε συνολικότερα η διαχείριση των αστικών αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση στα ογκώδη απορρίμματα.

Ο Δήμαρχος δήλωσε αποφασισμένος να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την ορθή διαχείριση των μπάζων και για την αύξηση της ανακύκλωσης, για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.