Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Τα νέα της Αναγέννησης Πλαγιάς (12/8/2021)

Δελτίο τύπου
Αναγέννησης Πλαγιάς
Μαζί και για τη νέα αγωνιστική χρονιά  Χατζηιωαννίδης-Φωτιάδης
Το προπονητικό επιτελείο δεν αλλάζει. Το γνωστό ρητό, στην αθλητική καθομιλουμένη, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ως φαίνεται το έλαβε σοβαρά υπ' όψιν της η Διοίκηση της Αναγέννησης Πλαγιάς και τροποποιώντας το στο ... προπονητική ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με το δίδυμο Γ. Χατζηιωαννίδη και Κ. Φωτιάδη για συνέχιση της συνεργασίας τους και την αγωνιστική χρονιά 2021 – 2022.

Σημειώνεται στο σημείο αυτό ότι ο Γ. Χατζηιωαννίδης συμπληρώνει πενταετία καθώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στο ποδοσφαιρικό θαύμα που πέτυχε το Πλαγιώτικο συγκρότημα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας τα μέγιστα στις επιτυχημένες ποδοσφαιρικές περιόδους αυτών των ετών.

Χρονιές που ξεκίνησαν από την καταξίωση και τις καλές πορείες στο τοπικό πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, στην κατάκτηση του κυπέλλου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την πανηγυρική ιστορική άνοδο στην γ' εθνική κατηγορία.

Στην γ' εθνική όπου και πάλι πιστώνεται κατά πολύ την τεράστια επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών ασφαλώς, πλασαρίσματος – κατάληψης της έκτης θέσης και της επίτευξης του στόχου διατήρησης στην εθνική κατηγορία.

Στην περυσινή πορεία σημαντική ήταν και η συμβολή του έτερου προπονητή και εγνωσμένης αξίας ανθρώπου που ασχολείται σοβαρά με το ποδόσφαιρο του και γυμναστή Κ. Φωτιάδη ο οποίος ήταν παρών στην επιτυχία της Αναγέννησης Πλαγιάς στο πρωτάθλημα 2020 – 2021.

Με τρόπο λιτό όπως συνηθίζει από πέρυσι η Διοίκηση της ομάδας της Πλαγιάς γνωστοποίησε την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το πετυχημένο δίδυμο προπονητών ευχόμενη ταυτόχρονα καλή επιτυχία.

Ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ γνωστοποιεί ότι επήλθε συμφωνία μέσα σε λίγα μόλις λεπτά της ώρας με τους κ.κ. Γ. Χατζηιωαννίδη και Κ. Φωτιάδη να διατηρήσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τους δύο προπονητές που άμεσα και χωρίς να χρονοτριβούν συμφώνησαν και ανανέωσαν την συνεργασία μαζί μας δείχνοντας πόσο αγαπούν την οικογένεια της Αναγέννησης.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.