Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Με το δεξί στο πρώτο φιλικό η Αναγέννηση Πλαγιάς


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή πορεία της στο πρωτάθλημα και με φουλ ρυθμό ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην γ' εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Αναγέννηση Πλαγιάς νικώντας τον Θερμαϊκό Θέρμης 2-0 εκτός έδρας.

Μπαίνοντας με το δεξί στον κύκλο των φιλικών που θα δώσει η Πλαγιά, όλο το καλοκαίρι ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Γ.Χατζηιωαννίδη απέδειξαν ότι έχουν σε μεγάλο βαθμό έτοιμες τις ...μηχανές τους καθώς παρουσίασαν μια πολύ εικόνα δεδομένων των συνθηκών συν του ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας της ομάδας.

Mε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με δύο δοκάρια-ένα σε κάθε ημίχρονο-και δύο γκολ (50' Παπουρτσής, 75' Ν.Στεφανίδης) ο Γ.Χατζηιωαννίδης ''τρίβει'' τα χέρια του καθώς είδε όλα όσα περίμενε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού (τακτική, δύναμη, φυσική κατάσταση) και στην αγωνιστική πειθαρχία στην οποία ποντάρει πάρα πολλά.

Δείγμα θετικό λοιπόν για την Αναγέννηση Πλαγιάς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και έπεται συνέχεια.

Tαχ.Δ/νση: Πλαγιά 610 02 Ν. Kιλκίς, Τηλέφ.επικοινωνίας: 6982996655, 6980183606, Εmail:anagennplagias@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.