Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Φαντασμαγορική γιορτή του ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"
Ήταν όλοι εδώ. Η Γιορτή του "Παιδόκοσμου" του Αλέξανδρου Κιλκίς ήταν πραγματικά φαντασμαγορική με διασκέδαση, παιχνίδι και πολλά δώρα για τα μέλη μας.

Όλα τα ΚΔΑΠ με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους έδωσαν το παρών στο Αlexandros Sports Center, στο οποίο στήθηκαν εντυπωσιακά σκηνικά και παιχνίδια, με σκοπό να διασκεδάσουν οι μικροί μας φίλοι και να αποχαιρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά.

Πίστα για ποδήλατα, κατασκευές μαμούθ από πηλό, πίστα Survivor αλλά και μουσικοκινητικά παιχνίδια με τους…ειδικούς κουβάδες που έδωσαν άλλον ρυθμό στη βραδιά.

Εκπληκτική παρουσίαση της εκδήλωσης από τις κ.κ. Φεβρωνία και Νταβίνα, οι οποίες έδωσαν έναν ξεχωριστό και ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση, η οποία είχε και επίδειξη μόδας, με μοντέλα τα κορίτσια της κ. Λίας στην πασαρέλα του Alexandros Sports Center.

Η βραδιά έκλεισε με πλήθος πυροτεχνημάτων και με τα αναμνηστικά δωράκια στα παιδιά μας. Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους που για ακόμη μια χρονιά επέλεξαν το ΚΔΑΠ  "Παιδόκοσμος" και τους υποσχόμαστε ακόμη καλύτερες και ομορφότερες στιγμές για την χρονιά που έρχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.