Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/7/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρώτη επιλογή και στην Κολύμβηση
H Ακαδημία Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς αποτελεί την πρώτη σας επιλογή για να ακολουθήσουν τα παιδιά σας αυτό το πολύ όμορφο άθλημα.

Το καταρτισμένο προσωπικό, οι θερμαινόμενες πισίνες και η άριστη υλικοτεχνική υποδομή παρέχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια στα "Παπάκια" και στα "Δελφίνια", για να εκπαιδευτούν στις βασικές κινήσεις και στα τέσσερα στυλ Κολύμβησης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Κλείστε και εσείς την δική σας θέση στο 23410 70313 και στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Baby Swimming δύο φορές την εβδομάδα

Πείτε μας, υπάρχει ωραιότερη εικόνα από την συγκεκριμένη; Το Baby Swimming κερδίζει κάθε φορά όλο και περισσότερους φίλους, με τα βρέφη μας να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν σε τόσο ευαίσθητη ηλικία να μην φοβούνται το νερό.

Κλείστε και εσείς την δική σας θέση στο 23410 70313.

Παίξε ποδόσφαιρο στο Alexandros Sports Center

Οι προβολείς στον Αλέξανδρο Κιλκίς ανάβουν, και το παιχνίδι ξεκινάει. Κλείσε γήπεδο, πάρε την παρέα σου και παίξει ποδόσφαιρο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Alexandros Sports Center. Τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου σας περιμένουν για την απόλυτη ποδοσφαιρική δράση.

Κανόνισε και εσύ το δικό σου παιχνίδι στο 23410 70313!

Προπονήσεις Τεχνικής για όλο τον Ιούλιο

Στοχευμένες προπονήσεις για την βελτίωση της τεχνικής και της συναρμογής μέσα από ασκήσεις αντίδρασης, ισορροπίας και προσαρμογή σε νέες κινητικές εμπειρίες.

Ιδιαίτερες προπονήσεις για την βελτίωση της σκέψης, της φαντασίας και της οπτικής αντίληψης. Όλα αυτά στα τμήματα Τεχνικής τους Αλέξανδρου Κιλκίς, με τις προπονήσεις να διαρκούν ως το τέλος Ιουλίου.

Tα καλύτερα πάρτυ γενεθλίων

Η μέρα γενεθλίων των παιδιών σας είναι από μόνη της ξεχωριστή.

Αν θέλετε να την κάνετε ακόμη καλύτερη δεν έχετε παρά να διοργανώσετε το δικό σας πάρτυ στο Alexandros Sports Center.

Τόσο στην πισίνα όσο και στον παιδότοπο στήνονται πλούσιοι μπουφέδες με εδέσματα, και φυσικά πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, με το θέμα που επιθυμούν.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313 & 6984161649.

Φουσκωτά και καρτ για τους μικρούς μας φίλους

Ο Παιδότοπος με τα φουσκωτά και την πίστα με τα αυτοκίνητα δίνουν άλλο "χρώμα", ενώ και οι πισίνες περιμένουν τα παιδιά για την απόλυτη διασκέδαση!

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό διοργανώνει όμορφα events, οι γονείς μπορούν να πίνουν ανέμελοι τον καφέ τους στο αναψυκτήριο και τα παιδιά διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Η καλύτερη άσκηση για τον οργανισμό

Το Aqua Fitness συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους πάντες στο Αlexandros Sports Center, καθώς στις προπονήσεις δεν πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα.

Ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας μέσα στο νερό, που βοηθά σημαντικά τον ανθρώπινο οργανισμό.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ. Κλείστε και εσείς την δική σας θέση στο 23410 70313,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.