Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Κιλκίς: Δύο και μία σοπράνο τραγουδούν στον Κήπο


Με μια βραδιά λυρικού τραγουδιού αποχαιρετίζει τον Ιούλιο λίγο πριν τη δύση του το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς! Τρεις υψίφωνοι τραγουδούν στον ''Κήπο'' άριες από γνωστές όπερες, αποσπάσματα από ελληνικές οπερέτες, έντεχνα τραγούδια από όλο τον κόσμο καθώς και τραγούδια μεγάλων κλασικών Ελλήνων συνθετών. Το μουσικό αφιέρωμα θα συμπληρωθεί από το επετειακό χρώμα για τα 200χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι Κιλκισιώτισσες σοπράνο Βάσω Βαϊούλη, Αναστασία Πατσακίδου, μαζί με την διακεκριμένη σοπράνο Γιούλη Καραγκούνη μεθαύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου θα παρουσιάσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική ντύνοντας με Τέχνη την καθημερινότητας μιας πολυσύχναστης περιοχής ανάμεσα σε παιδάκια που παίζουν, εφήβους που κάνουν βόλτα με την παρέα τους και πολίτες που απολαμβάνουν το ποτό τους στα στέκια πέριξ του Δημοτικού Πάρκου – Κήπου.

Στην επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης θα ακουστούν συνθέσεις διακεκριμένων Ελλήνων δημιουργών, όπως ο Ριάδης ο Κωνσταντινίδης, ο Σαμάρας, οι οποίες βασίζουν την μελωδική τους γραμμή σε παραδοσιακά τραγούδια της χώρας μας. Η βραδιά λυρικού τραγουδιού αρχίζει στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.