Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Επίσκεψη Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανού Κονταδάκη, στο νομό Κιλκίς


Επίσκεψη του διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ, Γραμματέα Οργανωτικού και Αν. Γραμματέα Π.Ε. στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τον διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ, Γραμματέα Οργανωτικού και Αν. Γραμματέα Π.Ε. κ. Στέλιο Κονταδάκη δέχθηκε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Ο κ. Κονταδάκης, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας κ. Κωνσταντίνο Φωτίου και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) ν. Κιλκίς, κ. Μηνά Παπαδόπουλο, ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη για τα θέματα του νομού.

Ο κ. Κονταδάκης επισήμανε – μεταξύ άλλων – ότι η επίσκεψή του στο Κιλκίς εντάσσεται σε μια σειρά επισκέψεων που έχει ξεκινήσει ως Γραμματέας Οργανωτικού πανελλαδικά, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τα οποία θέτει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού, προβλήματα τα οποία – όπως σημείωσε - “εμείς με τη σειρά μας, θα τα μεταφέρουμε προς την κεντρική εξουσία προς επίλυση”.

Ο κ. Βεργίδης υπογράμμισε πως η Αυτοδιοίκηση, ακόμη και στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας του κορονοϊού, ανταποκρίνεται καθημερινά στα αιτήματα της κοινωνίας δίνοντας βιώσιμες λύσεις σε προβλήματα που αφορούν το ευρύτερο πλαίσιο της καθημερινότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε στον κ. Κονταδάκη τα έργα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς τα οποία υλοποιούνται ή έχουν, ήδη, τεθεί σε “τροχιά” υλοποίησης, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, στη βελτίωση και ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και των περιουσιών τους, στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, της απασχόλησης, της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και, κατά συνέπεια, στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας.-

Επίσκεψη Διευθυντή Π.Γ. Προέδρου ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέα Οργανωτικού του κυβερνώντος κόμματος Στέλιο Κονταδάκη στο πλαίσιο της μονοήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στο Κιλκίς μετά από πρόσκληση της ΔΕΕΠ Κιλκίς.

Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος Κιλκίς ενημέρωσε το κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο Κιλκίς (εμβληματικά έργα της ΔΕΥΑΚ ύψους 25.000.000 ευρώ, Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς) με την αγαστή συνεργασία Δημοτικής Αρχής – Κυβέρνησης καθώς και για τη δυναμική συμμετοχή του Δήμου σε χρηματοδοτικά προγράμματα, στην ένταξη των οποίων προσδοκά για την ισχυροποίηση της αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν επίσης ο νέος εκλογικός νόμος, η διαχείριση της πανδημίας από το Δήμο Κιλκίς και το πρόγραμμα της κινητικότητας στις δημοτικές υπηρεσίες.

Ο κ. Κονταδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σύνολο των προωθούμενων έργων στο Κιλκίς και τόνισε ότι η σύμπνοια μεταξύ αιρετών και κυβερνητικών στελεχών σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έχει μόνο θετικό πρόσημο για τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος και ο αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ στη Β. Ελλάδα Κώστας Φωτίου.

Επίσκεψη του κ. Στυλιανού Κονταδάκη στον δήμο Παιονίας

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού Στυλιανός Κονταδάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου. Τον κ. Κονταδάκη συνόδευε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μηνάς Παπαδόπουλος.

Ο κ. Κονταδάκης ζήτησε να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον δήμο Παιονίας προκειμένου να τα μεταφέρει στην Κυβέρνηση και να συνδράμει στην επίλυση τους.

Ο κ. Σιωνίδης ιεραρχώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αναφέρθηκε στα εξής:

Στην ανάγκη άμεσης εφαρμογής της αρχής της αναλογικότητας και την άμεση και δραστική μείωση του αριθμού των προσφύγων – μεταναστών στη δομή της Νέας Καβάλας, έως την οριστική κατάργηση της.

Την αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργείται από την ύπαρξη της δομής στα σχολεία του δήμου ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Την υποστελέχωση λόγω συνταξιοδοτήσεων και κινητικότητας που έχει φέρει τον δήμο σε δεινή θέση. Την ανάγκη κάλυψης των κενών θέσεων και την συνέχιση των προγραμμάτων κοινωνικής απασχόλησης.

Την διατήρηση της αναστολής λειτουργίας των διοδίων του Πολυκάστρου για όσο διάστημα ο δρόμος δεν εκσυγχρονίζεται.

Ο κ. Κονταδάκης ακούγοντας τα όσα του ανέφερε ο κ. Σιωνίδης δεσμεύτηκε ότι θα τα μεταφέρει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα και ο δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξε για τα θέματα του δήμου Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.