Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Οι γιορτούλες λήξης των Ακαδημιών της ΚουΠα Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Σε δόσεις πραγματοποιήθηκαν οι γιορτούλες λήξης των Ακαδημιών μας λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν. Έτσι λοιπόν μοιράστηκαν όλα τα τμήματα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες για να καταφέρουμε να διοργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτούλες μας καθώς η συμμετοχή των παιδιών μας μετά την επανέναρξη των Ακαδημιών μας ήταν τεράστια σε όλες τις προπονήσεις μας.

Δευτέρα 5 Ιουλίου και Τρίτη 6 Ιουλίου τα παιδιά μας έπαιξαν, γέλασαν, διασκέδασαν και γεμίσαν από ευχάριστες αναμνήσεις και φιλίες δημιουργώντας τις ομάδες μας για το μέλλον.

Μία δύσκολη χρονιά για όλους ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τα παιδιά για την μεγάλη συμμετοχή και την άψογη παρουσία τους στα γήπεδα μας όπως επίσης και τους φίλους και υποστηρικτές μας που ήταν δίπλα μας συνεχώς.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον δήμο Κιλκίς, τους διευθυντές του 3ου γυμνασίου κ. Λιναρδάκη Ιωάννη και του 2ου γυμνασίου κ. Ταμουτσίδη Αλέξανδρο για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση των αιθουσών των κλειστών γυμναστηρίων ευθύνης τους, για τις προπονητικές ανάγκες του συλλόγου μας.

Σύντομα σας περιμένουμε πίσω όλους για την νέα χρονιά ευελπιστώντας σε καλύτερες συνθήκες προπονήσεων και αγώνων αφήνοντας στο παρελθόν την πανδημία που μας στέρησε από το αγαπημένο μας μπασκετάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.