Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Έκκληση προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τα μέλη του για εμβολιασμό τους


Έκκληση στους επιχειρηματίες – μέλη του να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, απευθύνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, τονίζοντας πως η τοπική αλλά και η εθνική οικονομία δεν μπορούν να αντέξουν ένα νέο lockdown.

Ο κ. Χατζημλάδης υπογραμμίζει πως ο εμβολιασμός αποτελεί καθήκον των μελών της κοινωνίας τόσο προς τους ίδιους, όσο και προς τους συμπολίτες τους.

«Στη μάχη κατά της πανδημίας, ευτυχώς έχουμε στο πλευρό μας την επιστήμη. Χάρη στο εμβόλιο μπορούμε να ξαναπάρουμε τη ζωή στα χέρια μας» επισημαίνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Προσθέτει δε, πως «ο εμβολιασμός και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα επιχειρηματιών και εργαζομένων, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, η ασφάλεια και η προκοπή του τόπου».

Όπως αναφέρει ο κ. Χατζημλάδης «Ας βάλουμε τώρα πλάτη, όλοι, να αποφύγουμε το νέο κύμα της πανδημίας. Είναι υποχρέωση όλων μας να εμβολιαστούμε. Η οικονομία της χώρας μας, αλλά και η τοπική οικονομία δεν μπoρούν να αντέξουν ένα νέο Lockdown».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.