Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.
Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

1. Εργασίες διαγράμμισης της Περιφερειακής Οδού από τη Χ.Θ. 8+400 (συμβολή Εγνατίας Οδού με τον κόμβο Κ5 Παπαγεωργίου) έως περίπου τη Χ.Θ 12+500 (λίγο μετά την έξοδο του κόμβου Νεάπολης Κ6) , στην κατεύθυνση προς ανατολικά. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να διαρκέσουν από το Σάββατο 17 Απριλίου έως την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 7:00 π. μ..

2. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα) , από τη Χ.Θ. 13+500 (περίπου στο ύψος του Κ7) έως τη Χ.Θ. 16+000 (πριν τον κόμβο Κ10) . Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα

19/04/2021 έως και την Παρασκευή 23/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, κατά τις ώρες 07:00-14:00.

3. Εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς δυτικά , στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, από τη ΧΘ 18+000 έως τη Χ.Θ 9+000. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 19/04/2021 έως και την Παρασκευή 23/04/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9: 30 π. μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Επαρχιακή Οδό 23 (από συμβολή Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία - Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της Επαρχιακής οδού 23 (από συμβολή Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας με Ν. Απολλωνία – Καλαμωτού - Ορίων Νομού προς Δουμπιά).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19/04/21 έως και την Παρασκευή 23/04/21, από τις 7.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας επί της Επαρχιακής Οδού 27 Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας,  δεξιά επί του ερείσματος από την είσοδο της Περαίας έως τη Νέα Μηχανιώνα και στις δύο κατευθύνσεις  κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 19 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ..

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Επίσης εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 20 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας στο ύψος της Ν. Ραιδεστού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 20 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.