Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Σε επιφυλακή παραμένει ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Ιδιαίτερα ικανοποιητική και πλήρως ελεγχόμενη κρίνεται η κατάσταση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, καθώς το προσωπικό των Τεχνικών Έργων της Π.Ε- χειριστές, οδηγοί εκχιονιστικών μηχανημάτων (διαμορφωτήρες γαιών -γκρέηντερ, φορτωτών, μηχανημάτων έργου κ.ά) και οι εργαζόμενοι των Τεχνικών Έργων- επιχείρησε από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η κακοκαιρία με την κωδική ονομασία “Μήδεια” στο σύνολο του οδικού δικτύου ευθύνης της ΠΕ (800 χιλιόμετρα), με στόχο να είναι ανοιχτό και η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με ασφάλεια.

Προτεραιότητα δόθηκε στις κεντρικές “αρτηρίες” καθώς και τους οδικούς άξονες που οδηγούν σε Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της περιοχής, σε συνεργασία με τους μηχανισμούς των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας. Από την εκδήλωση του κύματος κακοκαιρίας, τα συνεργεία των Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς επιχείρησαν στο σύνολο του οδικού δικτύου ευθύνης της Π.Ε., και, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Κιλκίς, καθώς και στις δύο ΠΕΟ (ΠΕΟ1 - Εύζωνοι – Πολύκαστρο – Αξιοχώρι και ΠΕΟ65 Κρηστώνη έως κόμβο Νέας Σάντας) και την κύρια επαρχιακή οδό Κιλκίς – Πολύκαστρο – Γουμένισσα.

«Ευχαριστώ το προσωπικό της υπηρεσίας Τεχνικών Έργων, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας που εργάστηκαν νυχθημερόν, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κύματος κακοκαιρίας, με στόχο να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο και η μετακίνηση των πολιτών να είναι ασφαλής. 

Επίσης, ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξαν, καθώς το έργο αποχιονισμού και αντιμετώπισης του παγετού σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ήταν πολύ δύσκολο. Το σύνολο του μηχανισμού της Περιφερειακής Ενότητας παραμένει σε επαγρύπνηση, ετοιμότητα και επιφυλακή» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.