Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζεται ο αποχιονισμός στην Περιφέρεια


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στην Περιφέρεια στρέφει πιο επίμονα τον επιχειρησιακό του σχεδιασμό ο Δήμος Κιλκίς για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου και την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών.

Τα μηχανήματα έργου (γκρέιτερ, αλατιέρες, JCB) έχουν ήδη κινηθεί στις Δημοτικές Ενότητες για να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

-Δύο γκρέιτερ βρίσκονται σε Νέο Αγιονέρι, Παλαιό Αγιονέρι, Ξυλοκερατιά, στο δρόμο Πικρολίμνης – όρια Ξηροχωρίου νομού Θεσσαλονίκης ενώ μια αλατιέρα διατέθηκε σε Άνω – Μέσους και Κάτω Αποστόλους, όπου χρειάστηκε και η διάνοιξη δρόμου για την εξυπηρέτηση μεταφοράς ατόμου με ειδικές ανάγκες.

- Αλατιέρες βγήκαν στον Καμπάνη, σε ανήλιαγα σημεία της Νέας Σάντας και καθάρισαν από το χιόνι το δρόμο προς την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Νέας Σάντας – Παντελεήμονα ενώ στα ορεινά χωριά της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού παρεμβαίνει ένα JCB για τον αποχιονισμό δρόμων και ποιμνιοστασίων.

-Για τον ίδιο σκοπό έχει σταλεί μια αλατιέρα στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Ακρίτα και της Κορυφής.

- Σε Βαπτιστή και Κυριακέικα επιχειρεί, επίσης, μια αλατιέρα για τον καθαρισμό των δρόμων.

Στην πόλη του Κιλκίς συνεργεία του Δήμου καθάρισαν σήμερα τις εισόδους του Οίκου Ευγηρίας Κιλκίς, του ΙΚΑ και δημοτικών εγκαταστάσεων ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν διαθέσει προληπτικά σάκους αλατιού στην Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο Γηροκομείο, σε φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα και καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.