Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Φροντίδα για τη μεταφορά ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς απλώνει στοργικά ένα χέρι βοήθειας στους ηλικιωμένους συνανθρώπους που δεν έχουν υποστηρικτικό περιβάλλον και αναλαμβάνει τη μετακίνησή τους προς και από τα εμβολιαστικά κέντρα για τον εμβολιασμό τους στο πλαίσιο της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού για την Covid – 19.

Από αύριο Τρίτη 16 Φεβρουαρίου το προσωπικό του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί τη μεταφορά ηλικιωμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας και μοναχικών ατόμων που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία και αδυνατούν για αντικειμενικούς λόγους να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα. Οι ανάγκες μετακίνησής τους θα καλυφθούν με δύο οχήματα του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να ενημερώσουν για την ημέρα και την ώρα του ραντεβού για τον εμβολιασμό τους προκειμένου να προγραμματιστεί έγκαιρα η μεταφορά τους στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας τηλ. επικοινωνίας 23413 52287, 23413 52283 από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00 – 14:00.

Διευκρινίζεται ότι η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από το καθορισμένο ραντεβού τους.

Για τον εμβολιασμό τους την ημέρα του προγραμματισμένου ραντεβού οι ηλικιωμένοι οφείλουν:

-να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους

- να γνωρίζουν τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας (ΑΔΤ), τον αριθμό του μητρώου κοινωνικής τους ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου (ΑΦΜ), προκειμένου να πραγματοποιηθεί η αναζήτηση του ραντεβού τους.

- Επιπλέον, να φέρουν τον κωδικό QR, όπως δημιουργήθηκε κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού, σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή (γραπτό μήνυμα SMS ή e-mail).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.