Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/11/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Του έλειψαν τα γκολ
Στο Μαυρονέρι «δοκιμάστηκε» την Κυριακή η Ομάδα Νέων του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία ηττήθηκε για την έβδομη αγωνιστική από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-1. Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν δεν υπήρχαν τα λάθη σε κρίσιμους χώρους και «καθαρότερο» μυαλό στην τελική ενέργεια.

Μόλις στο 3’ η κεφαλιά του Γκαμπριντασβίλι πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 7’ ο Απόλλων άνοιξε το σκορ με άμεση εκτέλεση κόρνερ. Στο 10’ ο Γκαμπριντασβίλι είδε και πάλι την προσπάθειά του να καταλήγει λίγο έξω, και τρία λεπτά αργότερα έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια ο ίδιος παίκτης αυτή την φορά σκόραρε.

Από το 22’-24’ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους, «κυνήγησαν» τις φάσεις και βρήκαν άλλα δύο τέρματα που τους έδωσαν σαφές προβάδισμα νίκης. Η ομάδα του Μιχάλη Αναστασιάδη εξακολουθούσε να κρατά τα ηνία, «έχτιζε» συνεχώς επιθέσεις, και «απειλούσε».

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, με το Μαυρονέρι να έχει σημαντική φάση με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν και είχε διπλό δοκάρι στην ίδια προσπάθεια. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς προσπάθησε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού να βρει το γκολ που θα τον επαναφέρει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, αλλά οι Γκαμπριντασβίλι και Στανημερόπουλος δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα σε δύο περιπτώσεις, με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί τον Απόλλωνα Μαυρονερίου για την φιλοξενία του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Α. Παυλίδης, Κυμπαρίδης (46’ Γρηγοράκης), Τσουτσουλίγκας, Στανημερόπουλος, Χριστοφορίδης, Σιδηρόπουλος (55’ Σακαλής), Φ. Παυλίδης, Γκαμπριντασβίλι, Γκιόκα, Πότκα (44’ Κότσι).

Πλούσια δράση στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Πέντε αγώνες για τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς έδωσε το Σάββατο ο Αλέξανδρος Κιλκίς στα γήπεδα Planet στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης.

Αρχή με την Κ13 «Ατλέτικο» η οποία αδίκησε τον εαυτό της, καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Μούρου προηγήθηκε με 3-0, έχασε πολλές ευκαιρίες και λίγο πριν το τέλος δέχθηκε την ισοφάριση 3-3 από το Ρύσιο.

Η Κ12» Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη «κοντραρίστηκε» με την Ακαδημία Joga Bonito, έπαιξε συνδυαστικό ποδόσφαιρο με μεγάλη «παραγωγή» φάσεων και έφτασε στην τελική επικράτηση με 4-1.

Η Κ10 «Παρί» είχε δύσκολο έργο κόντρα στο αντίστοιχο ηλικιακό τμήμα του Άρη. Παρόλα αυτά είχε καλή εμφάνιση, με τους «κίτρινους» όμως να είναι αυτοί που έφτασαν στη νίκη. Η Κ15 του Μιχάλη Αναστασιάδη πέτυχε ακόμη μία ευρεία νίκη, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με 9-1 του Μέγα Αλέξανδρου, που μέχρι τώρα ήταν αήττητος. Παρά το γεγονός πως με το ξεκίνημα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέβασε την απόδοσή της, γύρισε το παιχνίδι με τους Κότσι και Γκιόκα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γρηγοράκης που σημείωσε έξι διαδοχικά τέρματα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κακαβίτσας.

Τέλος η Κ13 «Μάντσεστερ» τέθηκε αντιμέτωπη με την Ακαδημία Γιώργος Κούδας. Οι αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων τους έδωσαν τη δυνατότητα να προηγηθούν με 3-1. Όμως έχοντας την μπάλα συνεχώς στο επιθετικό της τρίτο, η ομάδα του κ. Ντουντούκη επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της και έφτασε στην ανατροπή, με τον Μανγκανιέλλο να σημειώνει τέσσερα τέρματα και άλλο ένα ο Παπαδόπουλος.

Νίκη για την «Μίλαν»

Δύο αγώνες για την ΕΠΣ Μακεδονίας, και έναν για την ΕΠΣ Κιλκίς είχαν την Κυριακή τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα Planet αγωνίστηκε η "Μίλαν" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη για το πρωτάθλημα Κ11 της ΕΠΣΜ, αντιμετωπίζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο. "Κλειστό" παιχνίδι, ισορροπημένο με την ομάδα της Ακαδημίας του Κιλκίς να φτάνει στην νίκη.

Η "Μαρσέιγ" "κοντραρίστηκε" στα γήπεδα Joga Bonito με τους "Μπέμπηδες" στο πιο δυνατό ως τώρα αγώνα της στην Κ9. Εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, σωστά δομημένο ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Αλέξανδρου να μην τα καταφέρνει στο τέλος.

Κλείνοντας η "Παρί" αγωνίστηκε με τον ΑΟ Πολυκάστρου για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς. "Ντέρμπι" σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με τον ΑΟΠ να πανηγυρίζει στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.