Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Τα νέα του Κιλκισιακού, 29/11/2021


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
8ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο του Κιλκισιακού και των Ακαδημιών του 27 & 28/11/2021
Στο 8ο Αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της φετινής σεζόν, αγωνίστηκαν όλα τα τμήματα πλην της K16 της ακαδημίας μας. Η Ανδρική ομάδα πέρασε νικηφόρα και από αυτή την αγωνιστική, ενάντια στον Ατρόμητο Π. Αγιονερίου, στο γήπεδο του Παλαιού Αγιονερίου με σκορ 2-0. Η Γυναικεία μας ομάδα, ηττήθηκε από τους Λέοντες στο γήπεδο της Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη, το τμήμα Κ13 σε ένα δύσκολο παιχνίδι κατά του Άρη Θεσσαλονίκης, δεν κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς, ενώ τα τμήματα Κ14 και Κ15, κέρδισαν με ευκολία τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ανδρική Ομάδα: Α.Ο. Κιλκισιακός – Ατρόμητος Π. Αγιονερίου 2-0

7η Αγωνιστική Α1' ΕΠΣ Κιλκίς


Συνέχισε το σερί των νικών της η ομάδα του Κιλκισιακού, καθώς επικράτησε με 2-0 στον εντός έδρας αγώνα της (Γήπεδο Παλαιού Αγιονερίου), ενάντια στον Ατρόμητο Π.Αγιονερίου. Σε ένα ματς με συνδιαστικό και ορθολογικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές, ο Κιλκισιακός κατάφερε να αποσπάσει τους 3 βαθμούς, παρόλο που και ο αντίπαλος προσπάθησε για το καλύτερο.

Ευχαριστούμε τον Ατρόμητο Αγιονερίου για την παραχώρηση του γηπέδου και την φιλοξενία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαμόρφωση Σκορ:

1-0 Ρωμανίδης Παναγιώτης στο 43’

2-0 Ζορμπάς Παναγιώτης στο 89’

Γυναικεία Ομάδα: Λέοντες - A.O. Kιλκισιακός 3-0

4η Αγωνιστική Β’ Κατηγορία Γυναικών (εξ’αναβολής)


Σε ένα δύσκολο ματς με έντονους ρυθμούς και ορθολογικό ποδόσφαιρο, η Γυναικεία μας ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τους 3 πολυπόθητους βαθμούς από τους Λέοντες. Παρόλο που η απόδοση της ομάδος μας ήταν πολύ καλή, η καλά δουλεμένη ομάδα του αντιπάλου, ήταν αυτή που εμπόδισε την ομάδα μας να φτάσει στην νίκη.

Ευχόμαστε στους Λέοντες, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ15: ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Α.Ο. Κιλκισιακός 0-8

4ος Όμιλος Κ15 ΕΠΣ Μακεδονίας


Στο πλαστικό γήπεδο του Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Σαββάτου, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία στο κόσμο να δει την ετοιμότητα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας. Οι παίκτες του κ. Ανδρονικίδη, πέρασαν θέματα τακτικής κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού παιχνιδιού. Με καλή διάθεση και καλή αγωνιστική συμπεριφορά είχαν ένα καλό ματς με στόχο την νίκη, κάτι που κατάφεραν εύκολα.

Ευχόμαστε στον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ14: Α.Ο. Κιλκισιακός - Φίλιππος Παλαιοκάστρου 8-2

6ος Όμιλος Κ14 ΕΠΣ Μακεδονίας


Μια πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας.

Από την αρχή τα παιδιά μπήκαν δυνατά, με πίεση στο 1/3 του αντιπάλου. Η ομάδα προηγήθηκε με 2-0 στο 15'. Οι αντίπαλοι από στημένη φάση μείωσαν σε 2-1. Η ομάδα όμως κράτησε τον έλεγχο και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 5-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής, κάτι που πετύχαν σε αρκετές φορες. Το τελικό 8-2 μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους για την απόδοση των παιδιών.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αντιπάλους, που σε όλη τη διάρκεια προσπαθούσαν να παίξουν ορθολογικό και σωστό ποδόσφαιρο.

Σκόρερ: (5)Αμανατίδης Ι. - (1)Βορνιτης Φ. - (1)Πελτεκης Χ. - Αυτογκόλ.

Ασίστ: (2) Σεραφείδης Α. - (2)Κοσμίδης Α. - (1) Βασιλείου Δ.

Ευχόμαστε στον Φίλιππο Παλαιοκάστρου, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Κ13: Α.Ο. Κιλκισιακός - Άρης Θεσσαλονίκης

2ος Όμιλος Κ13 ΕΠΣ Μακεδονίας


Σε μια σχετικά καλή εμφάνιση, παρόλη τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα, οι παίκτες του κ. Σωτηριάδη προσπάθησαν για το καλύτερο.

Διεξήχθη ένας αγώνας με συνεχή ρυθμό, ωραίες ενέργειες, φάσεις και όμορφα γκολ.

Ευχόμαστε στον Άρη Θεσσαλονίκης, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.